Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Откриха хотел Белмонт

Дата: 02.12.2005

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че на 1 декември 2005 година отвори врати за своите гости реномирания хотел БЕЛМОНТ в к. к. Пампорово. Легловата база се състои от 77 напълно обновени стаи, луксозно обзаведени с телефон, минибар, радиопрограми и телевизор, обособени както следва:

  • апартаменти - 24 броя, като от тях 4 VIP
  • тройни стаи - 30 броя, с възможност за допълнително разтегателно легло
  • двойни стаи - 23 броя
  • категория на хотела: четири звезди

Описание на хотела:
Просторно фоайе за отдих, посттерминал, магазин за козметика, интернет зала и багажно отделение.
Лоби бар разположен около уютен кът с камина.
Ресторант за закуски и вечери.
Ловен ресторант с характерни за региона и любители на дивеча ястия.
Ски гардероб, модерно оборудван със ски, сноуборд, щеки и обувки. Хотелът предлага моторни шейни с инструктор за разглеждане и откриване на забележителностите и красотите на Родопи планина.

Гордост на хотела е модерния СПА - център със закрит плувен басейн, сауна, джакузи, фитнес, солариум, център за масажи, билярд и приобщен към СПА - центъра коктейл бар.

Заседателна и конферентна зала с капацитет 80 места. в цената се включва закуска на блок - маса, басейн, фитнес и микробусен шатъл до пистите на всеки час, курортна такса и застраховка.

Екип от високо квалифицирани и лицензирани в своята област професионалисти Ви очакват в красивата и на съвременно ниво база на хотел Белмонт.

(бивш хотел Монтажи)

Видяна общо: 423 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.