Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Двудневен workshop по програма Автентична България

Дата: 01.12.2006

Консорциум ВЕГА на Американската агенция за международно развитие (USAID) организира двудневен workshop по програма Автентична България. На 1 и 2 декември 2006 година в хотел Фенерите за първи път ще се съберат всички носители на марката за качество Автентична България, членовете на работната група по програмата, ресорни журналисти и експерти от различни сфери, имащи отношение към развитието на специализирания туризъм в България.

Участниците ще се включат в няколко дискусионни панела по теми като автентичност на българския туризъм, възможност за развитие на културен и винен туризъм, как да интегрираме историята и културата в предлагането на оригинален туристически продукт и как да постигнем качество, което да изведе България на преден план в листата на атрактивните и перспективни  туристически  дестинации.

Видяна общо: 368 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.