Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Коледно тържество на Травел стор мейкър

Дата: 11.12.2006

TravelStoreMaker.com посрещна над 400 именити гости на Коледното си тържество на 11 декември в Националната художетвена галерия в София.

Едно от бляскавите събития през тази седмица беше коледното тържество на TravelStoreMaker.com. Изпълнителният директор на компанията Джон Хейзълууд посрещна политици, дипломати, представители на шоу бизнеса, бизнесмени, служители, партньори и приятели в Националната художествена галерия.

Гостите забавляваха дует Каризма, балет М-Денс, Деси Тенекеджиева, Катето Евро, Ани Пападополу и други звезди. Известните водещи Яна Маринова и Ники Илиев се грижиха за доброто настроение на присъстващите.

Сред гостите бяха продуцентът на Огледала г-н Ники Христов, изпълнителният директор на Травъл ТВ г-н Виктор Димитров, г-н Джеймс Плант от Вивател, г-н Джон Едуардс от КейбълТел, екс министърът на транспорта г-н Антоний Славински, както и други представители на политическите среди и дипломатическия корпус.

TravelStoreMaker.com, съвместно с Министерство на бедствията и авариите и Националната художествена галерия организираха благотворителна продажба на детски картини. Събраните средства ще бъдат използвани за подпомагане на пострадалите в Бяла.

TravelStoreMaker.com е американска компания с централа в София. Компанията е световен лидер в разработването на софтуерни решения за туристическата индустрия. Продуктите на компанията се използват от стотици туристически агенции, хотелски вериги и авиокомпании в цял свят.

През 2004 година TravelStoreMaker.com създаде първата денонощна туристическа агенция в България, която предлага изгодни цени на самолетни билети, хотелско настаняване в цял свят. Като част от услугата, компанията предоставя на своите клиенти безплатни телефони в над 40 държави, на които клиентите на агенцията могат да получават съдействие по време на тяхното пътуване зад граница 24 часа в денонощите, 7 дни в седмицата.

Петър Панайотов

Видяна общо: 1467 рейтинг: 0.43

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.