Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

TravelStoreMaker.com посрещна над 400 именити гости на Коледното си тържество

Дата: 11.12.2006

TravelStoreMaker.com проведе Коледното си тържество на 11 Декември в националната художетвена галерия в София

Едно от бляскавите събития през тази седмица беше коледното тържество на TravelStoreMaker.com. Изпълнителният Директор на компанията Джон Хейзълууд посрещна политици, дипломати, представители на шоу бизнеса, бизнесмени, служители, партньори и приятели в Националната Художествена Галерия.

Гостите забавляваха дует Каризма, балет М-Денс, Деси Тенекеджиева, Катето Евро, Ани Пападополу и други звезди. Известните водещи Яна Маринова и Ники Илиев се грижиха за доброто настроение на присъстващите.

Сред гостите бяха продуцентът на Огледала г-н Ники Христов, Изпълнителният Директор на Травъл ТВ г-н Виктор Димитров, г-н Джеймс Плант от Вивател, г-н Джон Едуардс от КейбълТел, екс. Мнистърът на транспорта г-н Антоний Славински, както и други представители на политическите среди и дипломатическия корпус.

TravelStoreMaker.com, съвместно с Министерството на Бедствията и Авариите, както и Националната Художествена Галерия организираха благотворителна продажба на дестски картини. Събраните средства ще бъдат използвани за подпомагане на пострадалите в Бяла.

TravelStoreMaker.com е американска компания с централа в София. Компанията е световен лидер в разработването на софтуерни решения за туристическата индустрия. Продуктите на компанията се използват от стотици туристически агенции, хотелски вериги и авиокомпании в цял свят.

През 2004 година TravelStoreMaker.com създаде първата денонощна туристическа агенция в България, която предлага изгодни цени на самолетни билети, хотелско настаняване в цял свят. Като част от услугата, компанията предоставя на своите клиенти безплатни телефони в над 40 държави, на които клиентите на агенцията могат да получават съдействие по време на тяхното пътуване зад граница 24 часа в денонощите, 7 дни в седмицата.

www.TravelStoreMaker.com

Видяна общо: 485 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | TravelStoreMaker.com посрещна над 400 именити гости на Коледното си тържество
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.