Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
Държава: 

Владимир Танев оглави Травъл ТВ

Дата: 15.12.2006

Владимир Танев е новият изпълнителен директор на "Травъл ТВ". Той поема цялостното програмно, финансово и административно менажиране на медията. Бих искал да прелея на телевизията моята амбициозност, енергичност и инициативност. Тези, които ме познават, знаят, че съм човек с хъс и борбеност, който е успял в доста медийни проекти, коментира новият шеф на телевизията. Имам намерението да превърна "Травъл ТВ" в нещо като български партньор на другите големи събратя от световен мащаб като "Дискавъри", "Нешънъл джиографик" и др., обясни той. В момента обмисля и възможността за сформиране на нов и по-разширен екип. Налице е и идея да покани имена с доказан професионализъм като Тома Томов, Елена Йончева и т.н.

От сега мога да обявя официално пред вас, че е вакантна позицията на програмен мениджър, анонсира Танев. Ще има нови попълнения и в рекламния екип, както и закупуване на нова техника. На въпрос колко време си дава, за да постигне сериозните цели, той отговори, че европейската 2007 ще бъде много натоварена във всички отношения. Репортерският екип също ще бъде увеличен. Това ще бъде задача на новият програмен мениджър, който трябва да привлече млади и амбициозни хора с опит в телевизионната документалистика.

Телевизии като "Травъл ТВ" в света има само четири. Ние сме единствените с такъв формат за Балканите и цяла Източна Европа. Останалите са "Тера Нова", "Дискавъри" и "Травел ченъл", изброи Владо Танев. Медията се разпространява на територията на цялата страна, както и в Русия, Македония, Украйна, Казахстан и Румъния. Чрез спътник всички пък програмата може да се хваща в цяла Европа, Близкия Изток и северна Африка.

Владимир Танев е работил в БНР като автор и водещ на външнополитическите предавания на програма "Добър ден". По-късно е основател и първи програмен директор на Дарик радио. Бил е програмен и изпълнителен директор на Радио "НЕТ". През последните две години беше заместник-главен редактор на вестник "Стандарт".

Видяна общо: 791 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

почивки