Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Покана до членовете на БХРА за частие в предстояща бизнес делегация в САЩ

Дата: 21.12.2007

В периода 21 Февруари – 01 Март 2008 г. Националната Асоциация по Спа и Уелнес туризъм и БХРА, съвместно с Губернатора на щата Невада и Министъра на туризма за щата Невада организират Българска Бизнес Делегация за посещение в САЩ(International Hospitality Week).

Ще имате уникалната възможност да посетите International Hospitality Week 2008 www.internationalhospitalityweek.com, включващо четири международни изложения в едно: Hotel World Expo and Conference; International Restaurant Show; International Coffee & Tea Expo; Nightclub & Bar Convention and Trade Show, както и най бързо развиващия се град обявен за световна столица на туризма - Лас Вегас.

Мегаизложението ще се проведе за първи път обединявайки четирите най-популярни сегмента от туристическата индустрия под един покрив. То предлага широк спектър от решения в областта на проектиране, дизайн, строеж и обзавеждане; финансиране и управление; маркетинг и обслужване; рекламиране и популяризиране на хотели, ресторанти, кафенета и нощтни клубове. Ще имате възможност да се запознаете с най новите продукти и технологии в областта на хотелиерската и ресторантьорската индустрия.

Организаторите на изложението препоръчват то да бъде посетено от: собственици; изпълнителни, генерални и оперативни мениджъри; маркетинг и Спа мениджъри; мениджъри по храненето и организатори на мероприятия; архитекти, проектанти, строителни инженери и др.

Специално за Българската делегация ще бъдат организирани посещения на обекти в процес на изграждане, като например City Center Project, с инвестиция от над 7,3 милиарда долара, разглеждане на водещи хотели в Лас Вегас и бизнес-обмен срещи с техните мениджъри, както и срещи с американски браншови организации.

Цена за участие валидна при група от минимум 15 човека:
3,180.00 EUR на човек настанен в двойна стая; 1,150.00 EUR доплащане за единична стая. В цената са включени: самолетен билет с авиокомпания British Airways по маршрут: София-Лондон-Лос Анжелис; Ню Йорк-Лондон-София; самолетен билет с вътрешен полет по маршрут: Лос Анжелис - Лас Вегас; Лас Вегас - Ню Йорк; летищни такси по целия маршрут; настаняване в хотел Wynn Las Vegas*****; Лас Вегас - 7 дни / 6 нощувки; настаняване в хотели на летището в Лондон и летището в Ню Йорк – по 1 нощувка; трансфери летище-хотел-летище; медицинска застраховка; разходи по организацията на пътуването и бизнес срещите.

Крайният срок за включване в групата е 15 Януари 2008г. Депозит от 30% от стойността на пакетната цена се внася при подаване на заявка-договор за участие в делегацията. Останалата част в размер на 70% се внася до 2 дни след получаване на американска виза. В случай на отказ на виза депозитът се връща. Желателно е записването да бъде в указания срок, тъй като след тази дата стойността на пътуването се увеличава съгласно изискванията за частно пътуване с приблизително 30%.

При заявяване на участие, ще Ви бъде изпратен списък на необходимите документи за издаване на Американска виза и списък с интернет страниците на американските организации и компании, с които ще бъдат организирани срещи.

При желание за включване в групата моля изпратете попълнена, подписана и подпечатана заявка-договор с уточняване вида на пакета (двойна/единична стая)на e-mail: stanleycomfort@yahoo.com или факс: 02/ 980 79 09, на вниманието на г-жа Светлана Станкова, тел: 02/981 30 15; моб. 0888127947; 0888127937.

Видяна общо: 613 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Покана до членовете на БХРА за частие в предстояща бизнес делегация в САЩ
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.