Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Религиозният туризъм: Манастирите - носители на българската духовност

Дата: 16.10.2008

Варненска туристическа камара
9002 Варна, ул. “Цар Освободител” 36 тел./факс 052/ 612 811, 612 809, office@vct-bg.org, www.vct-bg.org


ЧЕРНОМОРСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ФОРУМ – ВАРНА 2008

РЕЛИГИОЗНИЯТ ТУРИЗЪМ: МАНАСТИРИTЕ - НОСИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКАТА ДУХОВНОСТ

Уважаеми колеги,

Варненската туристическа камара започва организирането на ежегоден Черноморски туристически форум, посветен на стратегически направления за развитие на българския туризъм.

Тема на първия форум е „Религиозният туризъм: Манастирите - носители на българската духовност”. Той ще се проведе под патронажа на Негово Високопреосвещенство Варненски и Великопреславски Митрополит Кирил.

Съорганизатори на форума са Община Варна и Държавната агенция по туризъм. Потвърдено е съдействие от Министерството на културата и Областната администрация – Варна.

Форумът ще се проведе от 16 до 18 октомври в Международния дом на учените „Фр. Ж. Кюри” в к.к. „Св. Св.Константин и Елена”. В него ще вземат участие представители на 12-те страни от Черноморския Еврорегион, кметове на побратимени с Варна градове, кметове на черноморски градове, неправителствени организации, научни институти, висши училища и фирми.

За участие в събитието са поканени архиереи от Българската, Вселенската, Руската, Сръбската, Румънската и Гръцката църква.

Обръщаме се към Вас с покана за участие в първия Черноморски туристически форум, като се надяваме на полезни контакти и резултати от взаимен интерес.

За Ваша допълнителна информация, към настоящото писмо прилагаме предварителна програма на Черноморския туристически форум.

При нужда от повече информация установете контакт с нас.

С очакване и увереност за ползотворно сътрудничество,

С уважение,

Марин Нешков - Председател на ВТК

Видяна общо: 718 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Религиозният туризъм: Манастирите - носители на българската духовност
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.