Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

БХРА предлага в услуга на своите членове нова рубрика на сайта на асоциацията предлага/търси работа в туризма

Дата: 14.11.2008

Във връзка с проблемите, които все по-често срещат членовете на БХРА, свързани с намирането на квалифицирани кадри за работа в туризма, както и поради нарастващият интерес към специализиран персонал в индустрията на гостоприемството, асоциацията предлага конкретна информационна помощ за всички, които всекидневно използват нейния сайт.

По решение на УС на БХРА, в сайта на асоциацията започва новата рубрика ПРЕДЛАГА/ТЪРСИ РАБОТА В ТУРИЗМА. Инициативата е в помощ на членовете на БХРА – собственици и мениджъри в туризма, които търсят квалифицирани кадри, персонал за определени позиции в своите обекти.

Във връзка с анализирането на проблемите, свързани с намирането на кадри в туризма, за активизиране на информацията между членовете си, БХРА качва на сайта си и анкета, свързана с посочените теми. След приключването на анкетата, нейните отговори ще бъдат обобщени и коментирани във връзка с ефективността на новата рубрика предлага/търси работа в туризма.

За членовете на БХРА (редовни и асоциирани) с платен годишен членски внос – използването на базата данни в рубриката е безплатно и използването на информацията ще става чрез парола.

За всички останали нечленове на БХРА - използването на базата данни в рубриката се заплаща и използването на информацията ще става чрез генериране на потребителско име и парола.

Желаещите кадри могат да представят информация за себе си, като попълнят посочения формуляр и го изпратят на адрес office@bhra-bg.org. Всеки кандидат за работа в туризма може да използва качения в сайта на БХРА формуляр. Отговорност за достоверността на посочените във формуляра данни носи заявителят.

Видяна общо: 591 рейтинг: 0.17

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | БХРА предлага в услуга на своите членове нова рубрика на сайта на асоциацията предлага/търси работа в туризма
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.