Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

XV годишни награди на БХРА

Дата: 27.11.2008

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация ще връчи за дванадесети път в своята история годишните награди на БХРА за 2008 г. в Шератон София хотел Балкан
Тази година престижното събитие е под патронажа на министър-председателя на Р. България г-н Сергей Станишев

Цялата 2008 г. преминава под знака на 15-годишнината от основаването на БХРА и връчването на дванадесетите годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта е част от програмата на годишнината. От 1996 г. БХРА награждава изявени мениджъри и собственици в туризма, които са част от успешното предприемачество в туризма и са реализирали най-големите инвестиции в този бизнес.

Тази година събитието е под патронажа на министър-председателя на РБългария г-н Сергей Станишев. По традиция на официалната церемония ще присъстват над 250 водещи имена в българския туризъм – членове на асоциацията, представители на държавната администрация, на неправителствените организации в туризма, на средствата за масова информация, бизнесмени и партньори на асоциацията.

Официалната церемония по връчването на Годишните награди на БХРА за 2008 г. ще се състои на 27 ноември т.г. в зали Роял II и III на Шератон София хотел Балкан, в София. Традиционното събитие на БХРА ще събере отново елита на туристическия бизнес, заедно с десетки досегашни и нови носители на най-престижните и дългогодишни отличия в професионалната гилдия.

Спонсори на събитието са:

  • Шератон София хотел Балкан
  • винарска изба Румелия
Видяна общо: 635 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.