Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

За рождения си ден списание Баня и СПА опакова бизнесцентър в София

Дата: 30.11.2008

В празник на естетиката, стайлинга и красотата се превърна шоуто Маската по повод двегодишнината на списание Баня & СПА. Не с обичайните фойерверки, а с нетипичното опаковане на бизнесцентър стартира спектакъла.

Докато преобразяваха ВИП персоните в черен будоар, модният корифей Жана Жекова показа колекцията си тоалети от коприна, дантела и питонова кожа Релакс 5.

Истински фурор предизвика появата на певицата Кристина Димитрова, Мисис Глоуб Румяна Маринова и фолкдивата Никол, върху които работиха в будоара цяла армия от стилисти козметици, гримьори, фризьори и дизайнери. Обемът в косите бе от продуктите Head & shoulders, с които си тръгнаха всички гости. Който искаше да проследи процеса на разкрасяване, воайорстваше през поцепите в маската.

Новините за всички идваха благодарение на водещия Митко Марков и красивата Деси Банова, която се грижеше за благоприятната метеорологичната прогноза в опакования в черно бизнесцентър и за слънчевото настроение на над двестате гости, журналисти и светски персони.

До края на партито Антонета Салфидж грееше като слънце сред гостите в нестандартния си костюм.

И ако Кристофф опакова Райхстага за сензация, то издание Баня&СПА прибягна до арт декора, за да потопи своите почитатели и приятели в една нестандартна и приказна атмосфера.

Етикетът и фейсконтролът изискваха да се дойде с маска, но без грим, защото професионалисти от Sea of life през цялата вечер се грижеха за визията на дамите и представителите на силния пол.

Всички си тръгнаха освежени и с уханието на Релакс 5 - парфюм, направен по поръчка в Грац, специално за двугодишната печатна рожба, на която й върви по вода, откакто смело припна по печатния ни елитарен пазар.

Виктория Милчева
маркетинг и ПР координатор на списание
Баня и СПА
1680 София
кв. Бели брези бл. 5, ет. 3, ап. 6
Vivatel: +359 878 269 984
Mobiltel: +359 884 465 311
mail:
viktoria_milcheva@mail.bg

Видяна общо: 712 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | За рождения си ден списание Баня и СПА опакова бизнесцентър в София
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.