Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Мелиа Гранд Ермитаж - най-добрият петзвезден ваканционен хотел в България за 2009 година

Дата: 09.12.2009

„Наградата на БХРА означава много за всички членове на екипа на „Сол Мелиа”, тя е признание за усилията, които полагаме."
Мария Шишкова, директор Маркетинг и продажби

„Искам да благодаря на БХРА от името на мениджмънта на хотел Мелиа Гранд Ермитаж за изключителната чест, с която ни удостоиха, връчвайки ни тази престижна награда. Искам да благодаря и на всички гости на церемонията по връчване на 13-тите годишни награди на БХРА на 27 ноември т.г. в София, които бяха свидетели на този изключително вълнуващ за нас момент. Този успех не би бил възможен без усилията, упоритостта и ентусиазма на целия екип на Мелиа Гранд Ермитаж.

Наградата означава много за всички членове на екипа на Сол Мелиа, тя е признание за усилията, които полагаме и вдъхновение да продължим да ги полагаме все по-ожесточено, за да може хотел Мелиа Гранд Ермитаж да продължи да бъде най-добрия петзвезден ваканционен хотел в България”, сподели г-жа Мария Шишкова, директор Маркетинг и продажби на Сол Мелиа България. Защо този хотел спечели наградата на БХРА за 2009 година в категория Петзвезден ваканционен хотел?

Хотел Мелиа Гранд Ермитаж, част от веригата Sol Melia, е един от супер луксозните хотели на Черноморското крайбрежие, който комбинира прекрасно разположение заедно с удобства и съоръжения на световно ниво, включващи Level обслужване, разкошни спа процедури, фитнес и спортни програми в релаксираща атмосфера, множество конферентни зали с модерно оборудване.

Хотелът посреща гостите си на крачка от плажа, обгърнат от зеленина в един от най-добрите курорти на България – Златни пясъци. Мелиа Гранд Ермитаж предлага висок стандарт в своите 727 стаи и апартаменти. Президентският апартамент е разположен на 2 нива и предлага невероятна гледка към морето. Изгревите и залезите тук са истинско вълшебство. Всяка стая разполага със самостоятелен балкон с прекрасна гледка към морето, басейна или близкия парк и горските хълмове.

Конферентният блок на Мелиа Гранд Ермитаж, включващ 7 конферентни зали е създаден с единствената цел да удовлетворява потребностите на своите гости при организирането на конференции и бизнес срещи. Квалифицираният персонал гарантира не само перфектно обслужване за гостите, но и улеснява организацията на всяко специално събитие. На разположение на гостите е и перфектната кухня на ресторантите – основните Ермитаж и La Terraza, The Level Lounge, италианския – Al Dente.

Този великолепен хотел предлага всички модерни услуги и обслужване на Черноморското крайбрежие. Неговите просторни два басейна, зони за почивка и слънчеви бани са в пълна хармония с красивите стаи, ресторанти и барове. YHI SPA центърът приветства с разкош и обещание за едно незабравимо лично изживяване.

bhra-bg.org

Видяна общо: 709 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Мелиа Гранд Ермитаж - най-добрият петзвезден ваканционен хотел в България за 2009 година
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.