Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Откриват ски сезона в Боровец и Пампорово

Дата: 20.12.2009

Тази неделя е откриването на ски сезона в Боровец. Организаторите са подготвили снежен празник с много изненади и атракции. Напълно безплатни ще са забавленията в детския снежен парк Борокидс, въжения град Бороландия и стрелбището.

Подготвени са акробатични скокове от Екстрийм Тийм, ски спускания на ски учителите от Бороспорт и атрактивни сноуборд скокове. Ще има и разходки с коне, много музика и фойерверки.

Акцент на ски сезонa тази година ще е насърчаването на ски спорта и на здравословния начин на живот сред младите хора. Концесионерът намалява ученическата сезонна лифт карта с повече от 50 %. Специалната лифт карта струва 650 лв. и може да се купи срещу ученическа лична карта и снимка. Шестдневната лифт карта за децата до 12 години също е намалена.

Вчера пристигнаха първите зимните туристически групи в Пампорово. За старта на зимния сезон е предвидено ски шоу по пистите в района на Студенец.

Видяна общо: 622 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.