Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
Държава: 

Гранд хотел Димят – носител на годишната награда на БХРА, в категория „Градски петзвезден хотел на 2009 година”

Дата: 27.11.2009

Най-новият варненски хотелски комплекс, разположен в сърцето на морската столица, очарова с красота, хармония и уникален дизайн

"Изключително много благодарим на УС на БХРА за високата оценка, която ни даде. Гранд хотел Димят стана носител на едно от най-престижните отличия в професионалната туристическа гилдия за 2009 година. Получената награда ни радва много, но и е задължаваща. За напред за екипът на Гранд хотел Димят остава да защити достойно отредената ни позиция”. С тези думи, специално изпратени за сайтана БХРА – www.bhra-bg.org.

Красота, хармония, уникален дизайн и комфорт, топло посрещане и усмивка докосват гостите, след като прекрачат прага на петзвездният хотелски комплекс Гранд Хотел Димят, разположен в сърцето на морската столица - гр. Варна. Стратегическото местоположение на хотела, вблизост до Двореца на култура и спорта и Морската градина, е идеално, за бизнес настанявания и за активна почивка.

На разположение на гостите са 4 единични стаи, 69 двойни стаи и един апартамент, разположени на 11 етажа и предлагащи спираща дъха панорама към Варненския залив. Хотелът разполага с открит и закрит паркинг, които обслужват гостите на комплекс Димят.

Основният ресторант Димят, продължава традицията да изненадва и поддържа кулинарното любопитство на посетителите. Деликатното обслужване и компетентното мнение на сервитьорите ще оставя приятни впечатления. Ресторантът е с капацитет до 120 места.

Конгресният център разполага с 3 зали, които са мултифункционални и предоставят възможност за реорганизация в зависимост от желанията, нуждите и потребностите на гостите и партньорите.

Конгресна зала Рубин е с капацитет 150 места разположени на площ от 114 кв.м. Семинарна зала Перла е с капацитет 30 места разположени на 40 кв.м. Банкетна зала Юни Блан, с капацитет до 150 места, разположени на площ от 200 кв.м. Чудесните условия за провеждане на срещи осигуряват идеално място за най-различни събития. Центърът предлага възможности за организиране на коктейли, гала и официални вечери, частни партита, сватби. Той разполага с директна връзка с ресторанта на хотела, което гарантира бързо и качествено обслужване по време на коктейли, кафе-паузи и частни вечери.

„За да задоволим вашите желания и ви накараме да се почувствате като у дома си, сме се постарали да ви предоставим пълната гама от продукти и услуги поднесени професионално”, доказва всеки ден младия и амбициозен екип на хотелски комплекс гранд хотел Димят.

Видяна общо: 563 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Гранд хотел Димят – носител на годишната награда на БХРА, в категория „Градски петзвезден хотел на 2009 година”
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.
почивки