Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Каталог на българския туризъм предназначен за румънски туристи

Дата: 20.02.2010

Предложение от Българо-румънската търговско промишлена палата (БРТПП) към членовете на БХРА за включване в каталог

Българо-румънската търговско промишлена палата (БРТПП) стартира проект "Каталог на българския туризъм", предназначен за румънски туристи. Целта на инициативата е да отговори на значително повишилия се през последните години интерес от страна на румънските туристи към България като атрактивна туристическа дестинация.

Каталогът ще бъде изцяло цветен и ще излезе в два варианта - печатен и електронен. Изданието ще е на румънски език и ще се разпространява безплатно в северната ни съседка посредством Асоциация на румънските туристически агенции (ANAT), браншови сдружения, трансгранични бизнес центрове, регионални камари и туристически информационни центрове, както и чрез офиса на БРТПП в Букурещ. Голяма част от каталога ще съдържа информация за хотелите в България и техните контакти, туристическите забележителности в близост, местата за забавление, хранене и пазаруване, групирана според видовете туризъм. Друга част от изданието ще включва координатите на български и румънски туристически агенции, работещи с български хотелиери, за които румънските туристи представляват целева група, а популяризирането на българските туристически обекти - приоритет на дейност.

Премиерата на "Каталог на българския туризъм" ще бъде на пролетното туристическо изложение в Букурещ, в периода 25-28 март 2010 г., в най-големия панаирен център в Румъния - Ромекспо. На специализиран щанд фирмите, включени в каталога, ще имат възможността да участват с допълнителни рекламни материали, които ще се предлагат на посетителите заедно с изданието.

Включването на българските фирми в "Каталог на българския туризъм" става чрез електронна регистрация на интернет страницата на инициативата www.brcci.eu/bgtour. Крайният срок за регистрация е 20 февруари 2010 г.

Видяна общо: 505 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Каталог на българския туризъм предназначен за румънски туристи
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.