Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

 
 
820 лв.
Прага
ПРЕДКОЛЕДНИ БАЗАРИ В…
 
 
820 лв.
Прага
МАГИЧНА ПРЕДКОЛЕДНА…
Държава: 

Класика, иновация и техники при десертите

Дата: 27.02.2010

Предстои семинар на тема "Класика, иновация и техники при десертите"
Събитието ще се проведе в гранд хотел Димят на 27 и 28 февруари във Варна

На 27 и 28 февруари гранд хотел Димят Варна и Българска асоциация на професионалните готвачи със съдействието на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация организират семинар на тема

Класика, иновация и техники при десертите

Презентатори на събитието ще бъдат топ сладкари от България:

Елица Божинова
шеф-сладкар, член на националния отбор

Юри Балталийски
шеф-сладкар, Хилтън Прага, Чехия

Ради Стамболов
шеф- сладкар в Гаврош и Кетъринг

Пламен Стамов
шеф-готвач в Силвър Гурме – Готвач на 2006

Юри Димо
карвинг шеф в гранд хотел София

Робин Вилларреал Монсеррат
директор, главен инструктор HRC кулинарна академия, Добрич

Таксата за участие е 110 лв.

За членове на БХРА цената е 100 лв.

Условия за настаняване:

  • 40 лева на човек в двойна стая на ден с включена закуска
  • 55 лева на човек в единична стая на ден с включена закуска

Плащането е в лева по банков път по сметка:

Корпоративна търговска банка
BIC: KORPBGSF
IBAN: BG51KORP92201012889901

За записване и допълнителни въпроси:
Тони Иванов 0895 045 460
Кристина Филипова 0882 969 752
052/ 910 802, 052/ 910 801
e-mail:
marketing@dimyat.net

Видяна общо: 504 рейтинг: 0.18





Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

почивки