Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
 
 
2485 лв.
- ТУР -
ЕКСКУРЗИЯ - БЕЛИТЕ…
Държава: 

С изискан коктейл Евро-Ток България отпразнува своя пети рожден ден

Дата: 11.11.2010

На 11 ноември в гранд хотел София Евро-Ток България отпразнува своята пета годишнина. На официалния коктейл присъстваха както членовете на кулинарната асоциация, така и много бизнес партньори, сред които шефовете на Метро Кеш енд Кери България, Балкански млечни продукти, Авис, Нестле България, и много други. Рожденият ден бе уважен от най-добрите кулинари на България и от популярни телевизионни водещи на кулинарни предавания, сред които Ути Бъчваров, Лео и други.

Гостите имаха възможността да опитат изключително интересни гурме специалитети, както и да бъдат информирани за постиженията на организацията и за нейните бъдещи приоритети.

По време на коктейла за първи път официално бе оповестен и кулинарен форум “Концепции 2011” - събитие под формата на демонстрационно шоу готвене, което Евро-Ток България ще организира за втори път - голяма среща на водещите европейски шеф готвачи, притежаващи опит в ресторанти с 1, 2 и 3 звезди Мишлен и в големите международни конкурси, като Bocuse d'Or.

Около 20 шеф готвачи от България и Европа, в продължение на два дни ще представят своите концепции за висшата кулинария за 2011 година, разполагайки с 30 минути, в които ще дадат свобода на своята креативност и новаторство. Събитието ще се състои на 22 и 23 февруари 2011 г. в София и ще събере на едно място професионалисти в областта на кулинарното изкуство.

Очаква се във форума да се включат над 600 зрители, сред които, шеф готвачи, собственици и управители на хотели и ресторанти, ръководители на бизнес структури в производството на храни и напитки, студенти, ученици от професионалните гимназии по туризъм и други.

През януари 2009 г., в първото издание на форума, се включиха имена, като:

  • Даниел Рамо, президент на Евро-Ток Интернационал, работил в ресторант La Cravache d’or, с 3 звезди Мишлен
  • Ренато Фаваро, вицепрезидент на Евро-Ток Люксембург и собственик на ресторант с 1 звезда Мишлен, работил в Le Сrocodile, 3 звезди Мишлен
  • Жак Барнашон, собственик на ресторант L’Etang du Moulin, с 1 звезда Мишлен
  • Мортън Томсън - финалист в конкурса Bocuse D’or 2005, 2007, работил в Kommandanten, 2 звезди Мишлен и много други
Видяна общо: 481 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | С изискан коктейл Евро-Ток България отпразнува своя пети рожден ден
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.
почивки