Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Снощи БХРА връчи годишните си награди за 2010 година

Дата: 25.11.2010
Годишни награди 2010 на БХРА
Министър Трайчо Трайков откри церемонията и подчерта приноса на туристическия бизнес за развитието на българската икономика

На официалната церемония, под патронажа на г-н Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма, бяха обявени за 14-ти пореден път най-дългогодишните отличия в туризма

Снощи в Интер Експо Център, в София, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи за 14-ти път своите годишни награди. Най-дългогодишните отличия в туризма се връчват от 1996 г. първоначално в няколко основни категории, а през годините те се увеличават, следвайки успешното развитие на българския туризъм.

Тази година официалната церемония по връчване на Годишните награди 2010 на БХРА беше под патронажа на г-н Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма. На 14-та церемония на асоциацията в столицата присъстваха много гости, представители на туристически организации, партньори на БХРА от бизнеса, водещи мениджъри и собственици в туризма от страната, досегашните и новите носители на най-престижните и дългогодишните отличия в професионалната гилдия.

С поздравление към присъстващите на церемонията, се обърна министър Трайчо Трайков, който откри церемонията и подчерта приноса на туристическия бизнес за развитието на българската икономика. Благой Рагин, председател на БХРА, благодари на колегите си за постиженията им през 2010 г. и в условията на икономическа криза посочи туристическият бранш като пример за успешен бизнес. Министър Трайков връчи и две от наградите на БХРА, както и Иво Маринов, заместник-министър на МИЕТ.

Много от наградените собственици и мениджъри от цялата страна бяха поканили на церемонията своите екипи и колеги от наградените туристически обекти. Тази година най-много награди получиха хотели и ресторанти от Варна и Бургас. Събитието отразяваха много журналисти от националните и регионалните средства за масова информация. Медийни партньори на събитието са в-к 24 часа, БНР, БНТ, news.bg и TVArt.

Сред спонсорите на събитието бяха:

  • lинзавод Асеновград
  • Българска асоциация на сомелиерите и винооценителите
  • Наppy Bar & Grill
  • ресторант Медитеранео - х. Иберостар Обзор бийч - Изгрев

БХРА

Видяна общо: 594 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Снощи БХРА връчи годишните си награди за 2010 година
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.