Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
Държава: 

Дни на предизвикателствата 2010

Дата: 30.11.2010

На 26 ноември, петък, от 10.00 часа, в пресклуб БТА ще се състои пресконференция по повод на предстоящия фестивал „Дни на предизвикателствата 2010”.

Фестивалът на приключенията, пътешествията и експедициите ще се проведе за шести пореден път от 30 ноември до 2 декември в УАСГ.

Основните акценти в тематичните вечери ще бъдат както пътешествията, така и екстремните изживявания на всички континенти и във всички техни форми: катерейки, покорявайки върхове, летейки, изледвайки дебрите на земята, карайки ски, борд или колело, спускайки се по водите на бързи реки.

Участници са представители на организаторите - магазини за екипировка Стената, Зиг Заг Холидейз и спортно-туристическа агенция Одисея-ин.

Видяна общо: 528 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

почивки