Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

IX годишни награди за качество на туристическите услуги в регион Централна Стара планина

Дата: 26.11.2010

На 26 ХІ 2010 г. на тържествена церемония в ресторанта на хотел Зорница - гр. Казанлък Регионална туристическа асоциация (РТА) Стара планина за девети пореден път връчи годишните си награди на най-добрите туристически обекти в регион Централна Стара планина през 2010 г.

За пореден път РТА Стара планина отличи туристически обекти, постигнали най-високо ниво на качество на услугите през годината.

От 2002 г., с този ежегоден конкурс, РТА Стара планина си постави целта да стимулира повишаването на качеството на туристическите услуги в региона и конкурентноспособността на регионалния продукт.

Доброволното сертифициране на качеството на услугите чрез Знака за качество е гаранцията на РТА за професионално и коректно обслужване и грижа за клиента. Финалът на ежегодния конкурс е Церемонията по връчване на годишните награди на РТА Стара планина на най-добрите туристически обекти в региона. Статуетките се изработват от ученици в Средното художествено училище в Трявна.

По традиция и тази година на церемонията присъстваха участниците в конкурса за качество на туристическите услуги, представители на общините – членове на Асоциацията, хотелиери и ресторантьори от региона и разбира се, журналисти от регионалните и национални медии.

Официални гости на церемонията бяха кметът на община Казанлък - г-н Стефан Дамянов, кметът на община Павел баня - г-н Станимир Радевски, кметът на община Горна Оряховица - г-н Йордан Михтиев, зам.-кметовете на община Севлиево - г-жа Полина Косева и г-жа Ценка Йонкова и зам.-кметът на община Павел баня - г-жа Йордана Енева.

Тържеството уважиха с присъствието си председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) г-н Благой Рагин и г-н Дончо Таневски – председател на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите в Република Македония.

Поздравителни адреси към участниците в церемонията, за годишните награди на РТА Стара планина, както и във връзка с четиринадесетата годишнина на асоциацията, изпратиха г-н Трайчо Трайков - министър на икономиката, енергетиката и туризма, г-н Иво Маринов - зам.-министър на икономиката, енергетиката и туризма.

Видяна общо: 621 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | IX годишни награди за качество на туристическите услуги в регион Централна Стара планина
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.