Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

В Ивайловград БХРА връчи годишната награда на БХРА за семеен хотел на 2010 г.

Дата: 18.12.2010

Собствениците на хотел Армира – семейство Бояджиеви, изпращат годината с престижно отличие и едномесечна дъщеря

На 18 декември т.г. в община Ивайловград, в навечерието на коледните и новогодишни празници, още един празник събра представители на туризма и бизнеса в града. В сградата на читалище Пробуда 1914 официално беше връчена годишната награда на БХРА за семеен хотел на 2010 г. на семейство Бояджиеви, собственици на хотел Армира. На събитието присъстваха г-н Стефан Танев, кмет на Община Ивайловград, г-н Георги Марков, председател на общинския съвет, г-жа Диана Овчарова, секретар на общината, г-н Благой Рагин, председател на БХРА, и др.

За празничната атмосфера в читалището допринасяха видеофилмът за хотел Армира, букетите и подаръците за награденото семейство, стилният коктейл и, разбира се, наздравиците с ивайловградско вино. От името на УС на БХРА, Соня Алексиева представи пред гостите наградата и критериите за номинирането на семеен хотел Армира за престижното отличие. Кметът, г-н Танев, поздрави семейство Бояджиеви за голямата награда и подчерта, че общината и в бъдеще ще инвестира в туризма и ще подкрепя бизнеса на хотелиерите и ресторантьорите, които осигуряват нови работни места и променят имиджа на Ивайловград.

Председателят на БХРА, г-н Рагин, сподели пред гостите важността на получената награда, която е признание не само за „Армира”, а и за община Ивайловград и бъдещето на този уникален туристически регион. Той подчерта шансовете на общината за развитие на туризма, известна с културно-историческото си наследство, успешните европейски проекти с Гърция, с хубавото си вино и предприемчивите си жители. Председателят на БХРА връчи символично отново грамотата и статуетката на Диди и Любомир Бояджиеви, а кметът на общината поднесе поздравителен адрес на наградените. Г-н Танев вдигна наздравица с пожелание за нови успехи в семейния бизнес на сем. Бояджиеви, а гостите добавиха най-сърдечни пожелания за здраве на най-новия член на семейството – едномесечната дъщеря Ивет.

С аплодисменти и одобрение гостите посрещнаха репликата на бащата на Любомир Бояджиев - г-н Венко Бояджиев, че сред познавачите на най-слънчевите български градове, където се намира известната вила Армира и прочутото вино, Ивайловград отдавна е известен с името „Южна Калифорния”. Като представители на БХРА, Благой Рагин и Соня Алексиева бяха поканени да напишат своите впечатления в почетната книга на читалище Пробуда 1914.

Семеен хотел на 2010 година - семеен хотел Армира - гр. Ивайловград е разположен в старата част на града. Хотелът е с чудесен панорамен изглед към Ивайловград. Гостите са запленени от спокойствието и тишината, потапяйки се в уюта на семейния хотел, където винаги ги посрещат и изпращат собствениците сем. Бояджиеви. Той предлага на своите гости 35 стаи. Вкусни гозби и прочути местни вина могат да се опита в снек бар Хасиенда и екзотичната лятна градина. На своите гости семеен хотел Армира предлага туристическо информационно обслужване за забележителностите и туристическите обекти на територията на община Ивайловград, офроуд екскурзии, велосипеди под наем и други атракции.

БХРА

Видяна общо: 554 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | В Ивайловград БХРА връчи годишната награда на БХРА за семеен хотел на 2010 г.
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.