Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Марбро Турс стана туроператор на годината

Дата: 15.12.2010

МАРБРО ТУРС — ТУРОПЕРАТОР № 1 ЗА 2010 ГОДИНА

На 15 ХІІ 2010 г. Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА) връчи годишните си награди за туроператор и туристически агент за 2010 г. Отличието Туроператор № 1 за 2010 г. бе присъдено на Марбро Турс ООД.

Туроператорът бе избран въз основа на критерии като качество и ефективност на туристическия продукт, изрядност на документацията, съгласно Закона за туризма, колегиалност и лоялност към партньорите, политика по отношение на развитието на екипа на фирмата. Призът бе връчен на официално тържество от зам.-министъра на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов.

Екипът на Марбро Турс благодари на своите клиенти и колеги, за оказаното доверие и дългогодишното добро сътрудничество, благодарение на които се разви като фирма и получи това признание.

Тази година Марбро Турс празнува и своята 20-годишнина и ще продължи, и занапред, да работи усърдно и да предлага качествени туристически продукти.

Видяна общо: 864 рейтинг: 0.29

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.