Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Стрелци над водата

Дата: 26.11.2012
Стрелци над водата
Научете повече за живота и изненадващият хищнически нрав на водните кончета с телевизия Туризъм

Препоръчано

Филми за ракообразните и за водните кончета 
В рубриката на ТVТ за късометражна докумнталистика „Избрано от старите ленти” със съдействието на МОСВ) – всеки ден през седмицата от 10:50, от 16:50, от 21:50 и от 23:40 ч. само по телевизия Туризъм

Още два непоказвани досега по канала късометражни филма ще излъчи телевизия Туризъм през седмицата от 26 ноември до 2 декември. Те са подбрани от най-доброто от българската природна документалистика, със съдействието на Министерство на околната среда и водите, което предостави за излъчване своя филмов архив.

В единия 10-минутен филм – „Стрелци над водата”, зрителите на ТVТ ще научат повече за живота и изненадващият хищнически нрав на водните кончета, от които няколко вида живеят и в България.

Другата лента - „Живот под броня”, е посветен на особения вид на ракообразните водни обитатели.

Гледайте тези късометражни научно-популярни филми само по телевизия Туризъм от понеделник до неделя от 10:50, от 16:50, от 21:50 и от 23:40 ч.

Видяна общо: 497 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.