Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Песента на Русалките - образователен филм за еко туризъм / природен маршрут

Дата: 03.12.2012
Pesenta na Rusalkite
Песента на Русалките е вълнуваща и завладяваща среща с красотата и с дивата природа на България – запечатана на невероятна HDV картина

Само по ТVТ в седмицата от 3 до 9 декември 2012 г.
във вторник от 12:00 и от 22:00 ч.
в петък от 19:00 ч. и в неделя от 13:00 ч.

Съвсем близо до Русе има едно наистина райско кътче, където сред богатствата на природата са се напластили столетия история и култура. Там, сред равнината, една река е вкопала долината си дълбоко в земната плът и е образувала стотици метри скални урви и множество пещери.

Филмът на Еди Василева „Песента на Русалките” разказва легендата за появата на Поломието – истинско райско кътче в България?... Родено ли е то от песента на русалките?... Защо е вълшебно като в приказка?... Как да го открием?...

Това е една вълнуваща и завладяваща среща с красотата и с дивата природа на България – запечатана на невероятна HDV картина. В нея основни кодове разкрива инженер Милко Белберов - директор на природен парк Русенски Лом. С негова помощ са разкрити тайните на Поломието, дивата му природа, пещерите, скалните църкви и манастири, включени дори в списъка на Юнеско, както и средновековния български град Червен.

Видяна общо: 597 рейтинг: 0.27

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Песента на Русалките - образователен филм за еко туризъм / природен маршрут
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.