Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Формулата - образователен филм за кулинарен туризъм

Дата: 30.11.2012
Maria Cincarova
На разнообразните начини на приготвяне на баница, както и на това, защо точно българката днес е една от най-добрите майсторки на тази сложна за приготвяне храна, е посветен този ретроспективен документален филм на телевизия Туризъм

Само по ТVТ всяка събота през декмври от 16:00 и от 22:00 ч.

Клин, тутманик, зелник, пататник, тиквеник, та дори мантъ – десетки са наименованията на една от най-любимите храни на българите – традиционната баница. На разнообразните й начини на приготвяне, както и на това, защо точно българката днес е една от най-добрите майсторки на тази сложна за приготвяне храна, е посветен този ретроспективен документален филм на телевизия Туризъм.

Ще разкрием ли формулата на вкусната българска баница във филма Формулата?

От праисторически времена човекът е направил няколко забележителни открития. Първото е силата на огъня. Но минали стотици години преди да осъзнае, че огънят е незаменим и при приготвянето на храна. Когато опознал житото, човекът открил и гениална кулинарна формула. Но каква е тя? Има ли тук някаква тайна?

Ще разберете само, ако гледате филма Формулата - единствено по телевизия Туризъм.

Видяна общо: 477 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Формулата - образователен филм за кулинарен туризъм
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.