Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
Държава: 

Първият Novotel в София отвори врати

Дата: 01.12.2012
Новотел София
Novotel София е първият 4-звезден хотел в столицата, построен изцяло по стандартите на веригата хотели Accor

Четиризвездният Novotel предлага 178 стаи, 6 конферентни зали, ресторант, фитнес център и перфектна локация

Днес Novotel София отвори врати за своите клиенти, предлагайки модерен дизайн и изключително удобно местоположение. Част от световната верига Accor, Novotel София предоставя същото високо качество, комфорт и възможности за релаксация, както във всички свои хотели навсякъде по света.

Партньор на Accor в този проект е българската инвестиционна компания MHQ Ltd. (Ем Ейч Кю ЕООД) Сградата съчетава две функции – хотел и офисна част. Оперативната част от хотела е разположена на първите две нива на сградата, офисите са разположени на следващите шест нива, а стаите за гости се намират на последните седем нива, стигащи до петнадесетия етаж. Офис пространството, клас А, с площ 7500 кв.м., както и просторният подземен паркинг предлагат на наемателите всичко, от което имат нужда.

„Novotel София е първият и единствен 4-звезден хотел в столицата, построен изцяло по стандартите на веригата хотели Accor. Убедени сме, че отличното местоположение на Novotel София ще бъде ценно предимство за бизнес общността в България, както и че хотелът ще стане предпочитан избор за чужденците, посещаващи страната“ - сподели г-н Винсент Дюжарден, генерален мениджър на Novotel София.

Novotel София предлага 178 просторни и модерни стаи с естествена светлина и отворено пространство. Четири от тях са приспособени и за хора със специални нужди. Всички стаи са снабдени с безплатен и скоростен безжичен интернет; технологична връзка по най-новите стандарти; климатици с индивидуално управление; LED телевизори с плоски екрани и кабелна телевизия; минибар с приспособления за кафе и чай, както и сейф за личен компютър.

Прилагайки богатия международен опит на веригата, Novotel София предлага професионално планиране и организиране на различни бизнес събития. Хотелът разполага с шест зали с капацитет до 280 посетители, а също така може да осигури и до 160 места за сватбени тържества. Предимство на Novotel София е специалната зала за срещи Eureka, с иновативни дизайн и концепция, оборудвана съгласно най-съвременните технологични изисквания.

Ресторантът на Novotel София – Nouveau Sens, разполага с изключителна колекция от вина от целия свят и здравословна кухня.

Гостите на Novotel София имат възможност да направят своя престой в хотела още по-приятен, като посетят фитнес центъра In Balance, където могат да се насладят на парна баня, стая за релакс, както и на различни процедури.

Офисите са изградени и оборудвани в съответствие с най-новите стандарти в строителството и дизайна, като инвеститорите са спазили всички изисквания на веригата Accor за устойчиво развитие и защита за околната среда.

Офис частта на сградата ще бъде професионално управлявана от световноизвестната AIG / Lincoln Asset & Property Management Company.

Novotel е среден клас хотел от групата на Accor, водещ хотелски оператор в световен мащаб с над 3 500 хотела и 160 000 служители в 92 страни. Novotel предоставя услуги от висок стандарт, което допринася за удобството както при бизнес пътуване, така и за почивка: просторни стаи за гости с модулен дизайн; балансирана храна, на разположение денонощно; отлично оборудвани конферентни зали; любезен персонал; обособени детски зони и подмладяващи уелнес съоръжения. Групата на Novotel е пионер в областта на устойчивото развитие, а всички Novotel хотели участват в световната програма EarthCheck за сертифициране по опазване на околната среда.

Novotel управлява близо 400 хотела в 60 страни, разположени в центъра на утвърдени бизнес райони и в предпочитани туристически дестинации.

Повече информация можете да намерите на novotel.com

MHQ Ltd. (Ем Ейч Кю ЕООД) е дружество със специална инвестиционна цел (SPV) за реализация и обслужване на многофункционални сгради. То е дъщерна фирма на Markan Ltd. (Маркан ООД), основана през 1993 г. Markan е една от най-високоценените строителни фирми в България, предлагаща висококачествени услуги, модерен дизайн, прецизност, сигурност и природосъобразно изпълнение.

Desislava Lazarova - Press Contacts M3 Communications Group, Inc.

Видяна общо: 889 рейтинг: 0.43

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

почивки