Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
Държава: 

Новото тракийско злато на Ваканция & СПА ЕКСПО 2014

Дата: 13.02.2014

Трансродопският веломаршрут и Уикендът на отворените врати на Новото тракийско злато, през април в Източните Родопи, са акцентите в участието на НТЗ в 31-вото издание на Ваканция & СПА ЕКСПО. За пети пореден път проектът Новото тракийско злато, съвместно с мрежата си в Източните Родопи, ще се представи на най-голямата международна туристическа борса в България.

Заповядайте от 13 до 15 февруари на щанда на Новото тракийско злато, в столичния Интер Експо център, зала 3, номер на щанда Е-25!

На щанда на НТЗ ще намерите орехи и бадеми от Ивайловград, вино от Тънково и Поповец, два вида сусамов тахан - бял биохан от Кондово и тъмен тахан от Ивайловград, разнообразна туристическа литература за Източните Родопи: пътеводители, Кросбил пътеводител за екотуристи и природолюбители (на англ. език), книги и карти, сред които и най-новата туристическа карта за Родопите ТРАНСРОДОПИ и ръчно изработени сувенири.

На 13 февруари, от 12:00 ч., в зала Пирин, е насрочена специалната презентация на Новото тракийско злато. Екипът на проекта ще представи информация за Трансродопския веломаршрут и най-новата ни инициатива - Уикенд на отворените врати на Новото тракийско злато през април в Източните Родопи.

Новото тракийско злато e петгодишен проект (2009-2014) за устойчивото развитие на Източните Родопи, финансиран от Националната пощенска лотария на Холандия, най-голямата благотворителна лотария на страната. По проекта работят български и холандски експерти екотуризъм, устойчиво развитие, биоразнообразие/дива природа, биологично земеделие, ПР и комуникации. В подкрепа на екипа са ангажирани холандските организации АРК с опит в опазването на околната среда и Авалон, специализирана в развитието на биологично земеделие.
Новото тракийско злато е уникален проект, съчетаващ в интегриран подход работата по три компонента: дива природа, биологично земеделие и екотуризъм.

newthraciangold.eu

Видяна общо: 371 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Новото тракийско злато на Ваканция & СПА ЕКСПО 2014
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.
почивки