Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

XXII Панаир на туризма и свободното време - Варна

Дата: 19.11.2003

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате и посетите 22-рия ПАНАИР НА ТУРИЗМА И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ, който ще се проведе в Двореца на културата и спорта - Варна, от 19 до 22 ноември 2003 г.

Вече 11 години Панаирът играе успешно ролята на комуникационен трамплин за по-ефективен бизнес на инвестиращите в туризма фирми. Известно е, че туризмът ражда просперитет и за обвързаните с него фирми. Панаирът се доказа като място, където всяка организация с ясна визия може да остави траен отпечатък в информационното пространство на туристическия бизнес.

На изложението Вие ще можете:

  • да покажете Вашите продукти пред потенциални партньори от туристическия бизнес и пред гражданите на Варна;

  • да се запознаете с новостите при Вашите конкуренти;

  • да усетите новите претенции на туристическата индустрия към използваните от нея архитектурни проекти, строителни материали, машини и съоръжения, стоки и услуги, нови компютърни технологии.

Стратегическото изложбено и семинарно мото на 22-я ПАНАИР е “КАЧЕСТВОТО НА БЪЛГАРСКИЯ ТУРИЗЪМ - МИТ И РЕАЛНОСТ”. Идеята е да се демонстрират възможностите, които Вашите инвестиционни продукти предоставят за постигане на високо съвременно качество на българския туристически продукт.

Приватизацията в туризма и свързаните с нея процеси все повече налагат европеизация на средата и отношенията в бранша. Поради това смятаме, че все по-голяма необходимост ще става ранното планиране на инвестициите и разходите за реклама. Ако до сега големите инвестиции за строителство, обзавеждане и оборудване се правеха в "последната минута", т.е. месец-два преди активния сезон, то предвиждаме в близко бъдеще изборът и договарянето на тези дейности да става много по-рано - в края на активния сезон. Нашите наблюдения се основават на опита и развитието на подобни на нашето изложения в Западна Европа.

Нашият стремеж е също да предложим услуги на европейско ниво. Това изискваме и от нашите партньори, с които заедно създаваме панаирна среда в нетипични условия.

Новото в нашия продукт е:

  • Въвеждане на първия в България мултимедиен компакт диск за всеки Панаир –разширен вариант на Каталога на участниците с богата текстова, мултимедийна, снимкова и видео-информация за изложението и за всеки от участниците. Информацията в диска ще бъде представена на два езика – български и английски. Дискът ще бъде още едно средство за реклама пред Ваши български и чуждестранни партньори;

  • Разширяване на номенклатурата на предлаганото изложбено оборудване и формите за по-атрактивно участие на Панаира – пълна информация можете да получите от нашите служители или от Интернет страницата www.tourexpo.bg.

 
   

С увереност за ползотворно сътрудничество:

Стоян Маринов
Изпълнителен директор на "Турекспо-Варна"АД

доц. д-р Марин Нешков
Председател на Съвета на директорите "Турекспо-Варна"АД

Димитър Димитров
Председател на Варненска Туристическа Камара

Видяна общо: 494 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.