Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

VII Регионална контактна борса “По пътя на слънцето” - Покана

Дата: 01.10.2004

РЕГИОНАЛНА ТУРИСТИЧЕСКА АСОЦИАЦИЯ “СТАРА ПЛАНИНА”
Трявна - Дряново - Габрово – Севлиево – Априлци – Троян – Тетевен – Ловеч
5300 - Габрово  ул. Райчо Каролев № 4, ет.3
тел.: 066 809 161; 807 137  факс: 066 806 199 e– mail:
rta@veda.bg, www.staraplanina.org

Изх. № 075/ 25.08.2004 г.

ДО
ТУРОПЕРАТОРИТЕ,
ТУРИСТИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ,
БРАНШОВИТЕ И ПРОДУКТОВИТЕ
ТУРИСТИЧЕСКИ АСОЦИАЦИИ

ОТНОСНО: Провеждане на Седма регионална контактна борса “ ГАБРОВО’ 2004” 


УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Имаме удоволствието да Ви поканим на Регионална контактна борса “По пътя на слънцето”, организирана от  РТА “Стара планина” за седми пореден път. Тази година борсата се провежда под егидата на Областен управител – Габрово и в партньорство с Община Габрово, Туристическо сдружение Габрово и Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация.
Мястото на поредното регионално туристическо събитие е хотелски комплекс “ЛЮЛЯЦИ”, а времето – 1, 2 И 3 ОКТОМВРИ 2004 г.

В рамките на контактната борса ще имате възможност за пореден път да се запознаете с туристическото предлагане на региона на Централна Стара планина и на община Габрово и да обмените мнения и опит с колеги, да посетите интересни туристически обекти и атракции в габровския район. Домакините са се постарали да организират за Вас атрактивни събития, които да Ви убедят в това, че си заслужава да насочите интереса си към този район.

За участие в традиционните съпътстващи дискусии са поканени представители на Министерството на икономиката и Изпълнителната агенция за национална туристическа реклама и  информация (ИАНТРИ), браншови и продуктови асоциации, както и журналисти от централните медии.  Дискусиите с представителите на централните, регионалните и местните власти биха били полезни и за Вашата работа. Вашите предложения за теми, по които да потърсим мнението на отговорните за  туристическото развитие на страната ще бъдат приети от нас с благодарност.

Надяваме се, че няма да пропуснете и тази година да научите нещо ново за нашия регион, както и да се запознаете с реновирания балнеологичен комплекс “Люляци”, предлагащ великолепно съчетание на оздравителни процедури с активен отдих сред великолепната природа на Стара планина.

Цялото мероприятие, както и настаняването на участниците в контактната борса ще бъде в хотелски комплекс “Люляци” (на 18 км от град Габрово). Местата са ограничени, затова Ви молим да изпратите своевременно своите заявки за участие.

Надяваме се да ни подкрепите в усилията ни за налагане на устойчив модел на туристическото развитие в регион Централна Стара планина.

Очакваме Ви!

С УВАЖЕНИЕ:

Инж. Цветан Нанов
Областен управител Област Габрово

Силвия Хинкова
Изпълнителен директор РТА "Стара планина"

Видяна общо: 578 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | VII Регионална контактна борса “По пътя на слънцето” - Покана
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.