Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Национален туристически форум Габрово 2006

Дата: 28.09.2006

Уважаеми колеги,

Каним ви да вземете участие в Национален туристически форум - Габрово, който ще се проведе от 28 до 30 септември 2006 г. в хотел Импулс, местност Узана, община Габрово.

Изявата e по инициатива на Община Габрово и се реализира с подкрепата на Държавна агенция по туризъм, Министерство на икономиката и енергетиката, Министерство на околната среда и водите, Министерство на земеделието и горите, Българска асоциация на туристическите агенции, Българска асоциация за алтернативен туризъм, Българска асоциация за селски и екотуризъм, Природен парк Българка, Туристическо сдружение Габрово, регионални и национални туристически сдружения.

Очакванията ни са, чрез провокиране на дискусия по проблемите на алтернативните форми на туризма, да се създадат по-добри възможности за развитие на устойчив природосъобразен туризъм в България.

В рамките на Националния форум Габрово - 2006 ще бъдат представени основните параметри на подготвяната Национална стратегия за развитие на туризма, статута на Национална туристическа борса „Природа и туризъм”, Националната програма “Български пътеки и крайпътни и крайречни паркови ландшафти”. Участниците ще получат информация относно възможностите за туризъм на територията на община Габрово и ще изживеят незабравими мигове.

Ще бъдат представени резултатите от работата по проект на Община Габрово “Узана – врата към сърцето на Централна Стара планина” по Програма ФАР Развитие на българския екотуризъм и ще бъде официално открит Посетителски информационен център Узана.

Прилагаме програма и регистрационен формуляр.

Моля, изпращайте своите заявки на посочените адреси до 21.09.2006 г. За желаещите ще бъде осигурен безплатен транспорт в 12.00 ч. от сградата на Община Габрово до местността Узана.

Надяваме се, че заедно ще допринесем за развитието и разнообразяването на националния туристически продукт.

Очакваме ви!

За повече информация:
Туристически информационен център
тел.: 066/ 818 406
тел./факс: 066/ 808 483
e-mail:
tour_info@gabrovo.bg

Видяна общо: 555 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.