Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

По пътя на слънцето - Х регионална контактна борса

Дата: 05.10.2007

РЕГИОНАЛНА ТУРИСТИЧЕСКА АСОЦИАЦИЯ “СТАРА ПЛАНИНА”
Трявна - Дряново – Габрово – Севлиево - Априлци - Троян – Тетевен – Ловеч – Г. Оряховица – Казанлък – Павел баня
Габрово, ул. “Райчо Каролев" № 4, ет. 3, e-mail:
info@staraplanina.org, тел./факс: 066 / 809 161


ОБЩИНА ЛОВЕЧ
5500 Ловеч,  ул. „Търговска” № 22, тел. 068/ 688  212, факс: 068/ 601  261 e-mail:
obshtina@lovech.bg


Изх. № 057/ 04.09. 2007 г.

ПОКАНА
за участие в

ДЕСЕТА РЕГИОНАЛНА КОНТАКТНА БОРСА „ПО ПЪТЯ НА СЛЪНЦЕТО” - ЛОВЕЧ 2007

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в Десетата юбилейна Регионална контактна борса “По пътя на слънцето”, организирана от РТА “Стара планина”. Тази година наш партньор е Община Ловеч и Градът на люляците, които в последните години направиха много успешни стъпки в развитието на туризма и диверсификацията на продукта.

Вече десет години РТА „Стара планина” организира това туристическо събитие за представяне на потенциала на регион Централна Стара планина, на което събира заедно туроператори, предприемачи, представители на общини и неправителствени организации, журналисти и всички заинтересувани от развитието на туризма. През годините успяхме да наложим Контактната борса като една от значимите туристически прояви в страната. Регионът ни постепенно привлече вниманието на туристи и туроператори, а ние спечелихме много нови партньори, поддръжници на каузата и приятели на региона.

Районът на община Ловеч  със своята богата история и култура и атрактивно настояще предлага разнообразни възможности за отдих и туризъм. Досега представянето на Ловеч и района като привлекателна туристическа дестинация не беше достатъчно ефективно. Тъй като един от приоритетите в работа на РТА „Стара планина” е именно промоцията на туристическите възможности на региона, тази година ние решихме да насочим усилията си към привличане на интереса на бранша именно към Ловешкия край. Още повече, че в Ловеч през миналата година отвори врати един от най- модерните хотели в нашия регион – четиризвездният „Presidivm Palace”, от услугите на който ще се възползват участниците.

В деловата част на борсата ще имате възможност за пореден път да представите новостите във Вашето предлагане или да научите за всичко ново и актуално, случващо се в сферата на  туризма в регион Централна Стара планина – нови туристически обекти, атракции, реализирани проекти. Заедно ще дискутираме проблемите на туристическия бранш и ще споделим своите виждания за устойчивото развитие на туризма в региона и страната.

Както винаги сме поканили представители на Държавната агенция по туризъм и национално представени браншови туристически организации, призвани да защитават интересите и да чертаят насоките на развитие на туризма у нас.

Настаняването на участниците в контактната борса ще бъде в хотел Presidivm Palace и хотел Оазис, разположени в близост до Залата на Областна администрация Ловеч – домакин на деловата част на мероприятието. Местата са ограничени, затова Ви молим да изпратите своевременно своите заявки за участие, съпроводени с копие на платежния документ за направен банков превод. Настаняването ще се извършва по реда на приемане на заявките и в зависимост от броя на заявените нощувки, а условията за участие и програмата ще намерите приложени към поканата.

Надяваме се тази юбилейна туристическа борса да ни срещне както с досегашни участници и съмишленици, така и с нови почитатели и приятели на регион Централна Стара планина.

Очакваме Ви!

С УВАЖЕНИЕ:

Силвия Хинкова
Изпълнителен директор

Видяна общо: 638 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.