Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Природа, Лов, Риболов

Дата: 30.03.2011

Петдневна атракция в панаира

Хоби, забавления и мода ще бъдат в центъра на четири изложения, които ще се проведат в Международен панаир Пловдив в дните от 30 март до 3 април 2011 година. Те ще предложат на посетителите много новости, свързани със свободното време и красотата, различни атракции и награди.

По време на международната изложба „Природа, Лов, Риболов“ (30.03-03.04) за първи път ще има демонстрации с високопроходими джипове. Новост са и състезанията по риболов. За тях ще бъде направен басейн, зарибен с шаран и каракуда. Инструктори по езда ще дават уроци на посетителите, за които ще бъде осигурен кон, а за децата – пони. В специална видеозона в палата 3 ще се прожектират филми за природата.

В палата 3 ще бъде инсталирано и виртуално стрелбище за онези, които искат да изпробват точността на прицела си. Посетителите на „Природа, Лов, Риболов“ отново ще могат да се упражняват в стрелба с лък и арбалет, да видят демонстрации на ловни соколи. Експозициите ще запознаят специалисти и любители с нови оръжия, рибарски принадлежности, облекла и аксесоари за лов, риболов, спорт и свободно време, залесителна и дърводобивна техника, възможности за ловен, риболовен и екотуризъм, оборудване за къмпинг.

Видяна общо: 626 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.