Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Цветна пролет

Дата: 30.03.2011

Петдневна атракция в панаира

Хоби, забавления и мода ще бъдат в центъра на четири изложения, които ще се проведат в международен панаир Пловдив в дните от 30 март до 3 април 2011 година. Те ще предложат на посетителите много новости, свързани със свободното време и красотата, различни атракции и награди.

Конкурс за аранжиране на букети, в който ще участват деца от помощни училища и професионални гимназии, е новата атракция на специализиранaта изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет“ (30.03 - 03.04).

В палата 4 и откритите площи край нея български и чуждестранни фирми ще предлагат цветя, декоративна растителност, овошки, инструменти, саксии, торове и препарати за професионалистите и любителите на градинарството.

Видяна общо: 600 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.