Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

ІІІ национален конкурс по СПА масаж 2011

Дата: 02.04.2011
Arena Professional
Спектакъл от опияняващи благоухания, екзотични ритуали и сръчни техники ще определат настроението на третия национален конкурс по СПА масаж 2011


Arena Professional ви очаква от 2 до 4 април в Inter Expo Centre, в София

Спектакъл от опияняващи благоухания, екзотични ритуали и сръчни техники ще определат настроението на третия национален конкурс по СПА масаж 2011.

Масажисти с увредено зрение от медицинския колеж "Й. Филаретова" ще направят демонстрация. Хотелиерите от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA), обещават да намерят работа за най-добрите.

На 3 април (неделя) за трета поредна година в рамките на популярното специализирано изложение ARENA PROFESSIONAL (2-4 април 2011г.) ще се проведе национален конкурс по SPA масаж. Това е единственото по рода си състезание в България, което, дава сцена на специалистите да представят своите способности както пред колеги, така и пред широка аудитория, с което работи за популяризиране на СПА услугите в България и за повишаване престижа на школите в СПА индустрията.

В изложбената зала на ARENA PROFESSIONAL на Интер Експо Център, в специално оборудвана за целите на конкурса зона, СПА масажисти и терапевти от цялата страна ще се развихрят с благоухания и мазила, ще демонстрират зрелищни масажни техники и екзотични спа-ритуали.

Според състезателния регламент всеки участник трябва да се представи с волна програма – СПА ритуал по избор, след което да покаже умело владеене на класически масажни техники. Освен оригиналност и атрактивност на програмата, представянето на състезателите ще бъде оценявано и според още няколко важни за професионалния масаж критерии като подготовка на работното място, посрещане и обслужване на клиента, хигиена на работа.

Участниците ще бъдат оценявани от жури от специалисти с председател проф. Видьо Желев. Той и още пет членове зорко ще съблюдават за правилното изпълнение на задължителната състезателна част и ще оценяват техниките на състезателите по предварително зададени критерии.

Победителят в националния конкурс по СПА масаж 2011 ще получи парична награда в размер на 500 лева, годишен абонамент за списание за салони ARENA of BEAUTY и ексклузивно интервю в брой 38 на списанието.

Извън състезателната програма гостите ще станат свидетели на две атрактивни демонстрации. Хрета Аспарухова, Любомир Петров, Вася Езеклиева и Надин Николова ще демонстрират масажи на четири ръце. Високите си масажни умения ще покажат и студентите от специалността „Масажист с увредено зрение“ от медицинския колеж "Й. Филаретова". Те ще бъдат внимателно наблюдавани от представители на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA), които поеха ангажимент да предложат работа на най-добрите.

Arena Professional ви очаква от 2 до 4 април в Inter Expo Centre в София.

Паркингът е безплатен.

Единственият по рода си в България конкурс по СПА масаж се организира от списание за салони и SPA центрове Arena of Beauty и списание Баня и SPA. Конкурсът се осъществява с любезната подкрепа на фирмите Spa Realia, Lidera Group и Лайънс клуб София Витоша.

АРЕНА на КРАСОТАТА - Национално изложение за фризьорство „Арена на красотата” е търговска марка вече 15 години, със солидни инвестиции в репутацията и признанието на българския бюти пазар. Има дълъг лист от успешни партньорства и отлична практика в сферата на професионалната козметична грижа и развитието на нови и креативни подходи към клиентите.
От 2007 година „Арена на красотата” е в два самостоятелни формата - Arena Shop (за крайни клиенти) и Arena Professional (B2B). Изложенията се провеждат два пъти годишно – пролет и есен.
Профил на участниците в Arena Professional: производители и вносители на козметика, козметично и фризьорско оборудване, СПА решения, фитнес уреди и хранителни добавки.
Профил на посетителите: специалисти, търговци, мениджъри от бюти бизнеса.

Антоанета Салфидж - 0888 881 335
asalfij@gmail.com
www.banispa.com
тел.: 980 28 24
Глобул: 0899 167 478
www.ask.bg
www.arenaofbeauty.bg

Видяна общо: 798 рейтинг: 0.29

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.