Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Форум на гостоприемството

Дата: 12.05.2011

Hospitality Forum 2011
12 май 2011

Hospitality Forum е специализиран семинар за всички хотелиери в България. Тази година се провежда в Iberostar Sunny Beach Resort, Слънчев бряг. Участници в семинара ще бъдат генерални мениджъри, маркетинг мениджъри и мениджъри продажби на водещи хотели от цяла България.

Теми и лектори

На семинара ще бъдат разгледани теми, свързани с увеличаването на продажбите в сектора, намаляване на разходите, маркетинг и ПР стратегии. Също така ще бъде засегнат въпросът за възможностите, които предоставя интернет за ефективна и целенасочена популяризация на хотелските услуги. Лектори ще бъдат специалисти от страната и чужбина, които ще разкажат за добрите практики и новите тенденции. Събитието ще завърши с кръгла маса за генерални мениджъри, на която ще се обсъждат наболелите проблеми на хотелиерския бизнес в страната и чужбина.

За събитието: http://expoevents.bg/hospitalityforum

Viktor Dinev - Business Development Executive at Web & Events
Sofia 1000
12 Yuriy Venelin str.
mobile: +359 886 620 337
mail: viktor@webandevents.com
url: www.webandevents..com

Видяна общо: 759 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.