Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

I ежегоден конкурс Русская Звезда

Дата: 29.07.2011
Конкурс Русская Звезда 2011

 

Награди и бизнес възможности - бъдете победители!
Конкурс Русская Звезда 2011

Официални партньори на I ежегоден конкурс Русская Звезда, организиран от асоциация Альоша и списание The Sea, и предвиден за български предприятия и фирми, ориентирани към стоки и услуги за рускоезични клиенти в България, станаха:

  • Българска туристическа камара
  • Българска хотелиерска и ресторантьорска организация
  • Българска търговско-промишлена палата
  • Национална камара за мода

Събитието се провежда и с поддръжката на Министерство на икономическото развитие, енергетиката и туризма - дирекция „Икономическа политика”, търговското представителство на Руската Федерация в България, консулството на Руската Федерация във Варна, община Бургас и община Созопол.

Първите участници, амбицирани за победа и анонс пред широката рускоезична аудитория и потенциалните клиенти в страната, са вече одобрени и оповестени на интернет сайта на конкурса (www.rus-star.info), в следните категории:

Уют (строителни фирми и проекти); Дом на моите мечти (агенции за имоти)
Иззида ЕООД - 16 години инвестиции и перфектно изпълнение на проекти, свързани с проектиране, строителство, ремонти, довършителни работи, обзавеждане, а също и покупко-продажба на недвижими имоти, европейски стандарти и качество!
Привлекателна и обаятелна (СПА и уелнес хотели и центрове)
Helios SPA - с един от най-големите и модерни Спа центрове Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic, уникален по своите възможности център за красота и възстановяване!
Райски кът (хотел)
Хотел Замъка - широко отворени врати за всички гости-любители на слънцето и морето, желаещи да прекарат почивката си на южното Черноморие, в Царево!
Helios SPA хотел - забележителен ваканционен комплекс в черноморския курорт Златни пясъци, с атрактивна архитектура, 197 двойни и фамилни стаи и апартаменти, зеленина и спокойствие сред градини, басейни и фитнес зала!
От игла до конец (фирми за дамско облекло)
Модна къща ТАНИ - бутикови официални вечерни тоалети и ежедневни спортно-елегантни дамски облекла, богат избор и неповторимост за гардероба на дамите, колекции от естествени материали, с перфектно качество и идеална линия!
Магазини Urban Wear - верига магазини за дамско облекло с широк спектър от модни решения според сезона, елегантност и изтънчен дизайн за съвремнната жена!
БГ комфорт (български марки мебели); Удобство и дизайн (мебелни магазини)
Мебелни магазини Хелиос - разнообразиве от хотелско и офис обзавеждане, мека мебел, предложения за хол, кухня и трапезария, детско-юношески и спални комплекти!

Заключителна коктейл-вечеря с церемония по връчване на наградите:
29 юли, хотел Приморец, град Бургас!
За победителите, партньорите на конкурса и медииите – вход свободен!
Предвижда се брифинг на победителите с български и руски медии и представители на социалните мрежи. Събитието ще бъде отразено в августовския брой на списание The Sea, с тираж от 25 000 екземпляра.
Цялата информация за участниците, хода на конкурса и победителите ще се разпространява на интернет сайта на конкурс Русская Звезда (www.rus-star.info), асоциация Альоша (www.rus-bul.com) и списание The Sea (www.theseapress.com).

Kонкурс болгарских предприятий
Бургас, ул. Славянска 29
телефон: +359 56 530 512
Мобилтел: +359 884 435 044
поща: RuStar@seamediagroup.com
skype: alyosha_bulgaria
сайт: www.rus-star.info

Видяна общо: 770 рейтинг: 0.28

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.