Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

рекламно пътуване на журналисти от Русия

Дата: 23.06.2003

АГЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА ТУРИСТИЧЕСКА РЕКЛАМА И ИНФОРМАЦИЯ


Уважаеми колеги,

 

Агенцията за национална туристическа реклама и информация подготвя рекламно пътуване на 15 журналисти от Русия в България в периода 23 – 30 юни 2003 г. Групата ще включва представители на информационни агенции, централни и регионални издания.

        Агенцията за национална туристическа реклама и информация ще поеме разходите за визи, застраховки и самолетни билети, като разчита на съдействието на заинтересовани фирми и организации при подготовката и провеждането на пътуването из България.

     За целта моля да изпратите своите ценови предложения до 6 юни т.г.  по приложената програма, които могат да бъдат в два варианта:

§         Цялостна оферта за пътуването на групата, включваща транспортни услуги, екскурзовод на руски език, храна и нощувки за групата /ВВ в единични стаи в хотели 3 звезди/, за придружаващите я /шофьор и екскурзовод по целия маршрут/, посещения на исторически обекти.

§         Отделни предложения за организацията на: транспорта, екскурзоводските услуги, храна и нощувки.

          Ще бъдат предпочетени тези оферти, които предлагат преференциални цени, отчитайки възможностите за съвместни рекламни действия.

          За справки и информаия:

Катя Жекова, началник отдел “Реклама и връзки с обществеността”,

тел. 02/ 981 9965; 940 7850, факс 02/981 2515,

E mail: k.jekova@mi.government.bg

      

       С уважение, 

 

    Петър Колев

           Изпълнителен директор

Видяна общо: 504 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.