Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

VII - Източносредиземноморско туристическо изложение

Дата: 03.04.2003

От 3 до 6 април 2003 г. в Истанбул ще се състои 7-мото Източносредиземноморско туристическо изложение.

Тази година в изложението се очаква да вземат участие около 800 туристически фирми от 40 страни и то да бъде посетено от над 150 000 посетители, включително 15 000 местни и чуждестранни професионалисти в туризма.

 

Всеки, който работи или има намерение да работи на турския пазар, изпраща туристи в Турция, желае да се свърже или да поднови контактите си с турски туроператори или да разшири туристическия си бизнес сред средиземноморските страни може да стане част от ПРОГРАМАТА ЗА ГОСТИ на EMITT 2003. В програмата за гости могат да се включат и представителите на туристическите медии.   Организаторите на панаира предлагат специална, много атрактивна оферта за гостите на Панаира. Възползвайте се от безплатното  5 - дневно настаняване в 4 или 5 звездни хотели, безплатния вход на изложението, безплатния трансфер от летището до хотелите и изложбения център и от 25 % - та отстъпка от специалните цени при пътуване с Турските авиолинии.  

            През първите два дни Панаирът е отворен само за предприемачи в туризма, а през последните два достъпът е свободен за широката публика.

Желаещите да рекламират туристическия си бизнес, културата, красотата и природните богатства на страната и региона си, да привлекат повече туристи от Турция и страните от Средиземноморския басейн, могат да  участват и с щанд на EMITT 2003.

 

            За информация и контакти:

            Тел.: + 90 212 231 48 15 или e-mail: emitt@emittistanbul.com

 

Регистрационна форма за участие в изложението по електронна поща може да получите и от РТА “Стара планина”.
Видяна общо: 474 рейтинг: 0.13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Международни борси | VII - Източносредиземноморско туристическо изложение
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.