Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Лыжный салон – Москва

Дата: 04.11.2004

От 4 до 6 ноември 2004 г. в гр. Москва, Русия, ще се проведе Единадесетото международно туристическо изложение “Лыжный салон – 2004" (Ski & Board Salon). Изложението се утвърди през последните години като много ефективно, тъй като непосредствено преди началото на зимния туристически сезон то представя дестинации и програми за зимна почивка директно на крайния потребител.

То е уникално по своя характер, тъй като за разлика от туристическите и спортни изложения, то обединява две различни дейности, но насочени към един потребител – туризъм и търговия със спортни стоки. Динамиката на развитие на Салона потвърждава правилността на това решение - през 1994 г. то има 20 изложителя, докато през 2003 г. в него вземат участие над 250 фирми, спортни клубове и федерации, СМИ, зимни курорти и туристически организации от Русия, Франция, Австрия, Испания, Италия, Германия, Словакия, Турция. Изложението е  посетено от над 20 000 д., 70% от които са крайни клиенти, 30% - туристически фирми и агенции.

В тази връзка Агенцията по туризъм е заявила участие с информационен щанд от 20 кв.м. Целта на българското участие ще бъде продължаване на рекламата на страната на руския пазар като привлекателна туристическа дестинация за зимна почивка и ски ваканция.
При проявен интерес, можете да участвувате на българския информационен щанд, като заявите писмено това съгласно приложените документи за участие и при следните условия:

• Да ангажирате чрез нас ползването на площ за работа при условие, че размера на цената за ползване за един  кв.м. застроена площ е 356 щ.д., а с рекламно-информационни материали, без представител на фирмата - 178 щ.д., не по късно от 16.09.2004 г. / това е крайната дата за вписване в каталога на изложението/.
• Да попълните и да ни изпратите заявлението с приложените  документи и  материали  във връзка с Вашето участие.
• Заплащането на наетата от Вас работна площ да се извърши до 3-дни от сключване на договора за пренаемане по банков път;
• Агенцията не се ангажира с транспортирането на фирмените рекламни материали, но Вие можете да ги изпратите франко щанд. Агенцията по туризъм поема тяхното разпространение на българския щанд.

С уважение,

ДИАНА АЛАДЖОВА
ДИРЕКТОР ДИРЕКЦИЯ “МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА”

За допълнителна информация:

Агенция по туризъм
София, пл. “Света Неделя“ № 1,
Катя Жекова тел.: 981 9965, 0888 456 788; факс: 989 69 39
E-mail: k.zhekova@bulgariatravel.org

Видяна общо: 465 рейтинг: 0.13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.