Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Изложение Touristik&Caravaning - Лайпциг

Дата: 17.11.2004

Агенция по туризъм


Покана за участие на българския щанд

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

От 17 до 21 ноември 2004 г. ще се проведе международното туристическо изложение Touristik & Caravaning в гр. Лайпциг, Германия. Агенцията по туризъм в качеството си на организатор и координатор на националното участие на T & С в Лайпциг, Ви информира, че е заявила българското участие с информационен щанд на площ от 24 кв.м.

Международното туристическо изложение Touristik & Caravaning, което ежегодно се провежда в Лайпциг през втората половина на месец ноември и бележи началото на записванията за предстоящия летен сезон, е най-голямото и значимо туристическо изложение в източните провинции. Изложението е предназначено както за масовата публика, така и за професионалистите в бранша. Доказателство за големия интерес е фактът, че през 2004 г. се очаква посетителите да бъдат приблизително 82 000 за петте дни, а изложителите 1100 от 60 страни. Акцент на тазгодишното изложение е семейната почивка.

При проявен интерес от Ваша страна, може да заявите писмено своето участие на българския щанд в Лайпциг съгласно приложените условия и изисквания:

1. Такса за участие на фирма - изложител:

• с информационен деск – 242 (двеста четиридесет и две) евро
• с рекламно-информационни материали, без представител на фирмата – 121 (сто двайсет и едно) евро

Не се дължи ДДС.

2. В таксата за участие с информацинен деск се включват следните услуги:

• наемане на заявеното оборудване на българския щанд
• монтаж и демонтаж на щанда, осветление по време на изложението и почистване на щанда
• предоставяне на деск и право да се ползва маса за преговори заявена по график след съгласуване с всички участници на щанда
• Разпределението на десковете се извършва от Агенцията по подаване на заявките за участие  в деловодството
• предоставяне на безплатен бадж на фирма-участник
• ползване на складово помещение и гардероб – не се разрешава поставяне на материали и други принадлежности на площите извън складовото помещение или деска на фирмата

3. Краен срок за подаване на заявки е 10 ноември 2004 г.

Агенцията не се ангажира с транспортирането на фирмените рекламни материали, но Вие можете да ги изпратите франко щанд (щанд 4-В 43). Агенцията поема тяхното разпространение на българския щанд.

За допълнителна информация се обръщайте към Ася Йосифова, референт, на тел.: 981 99 65, факс: 989 69 39 и електронна поща: assja@bulgariatravel.org

С уважение,

Бисер Ялъмов
Изпълнителен директор

Видяна общо: 472 рейтинг: 0.13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.