Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Moscow Golf & Luxury Travel Reception - Москва

Дата: 22.09.2005

Приеми, посветени на VIP-пътешествия и голф

Moscow Golf & Luxury Travel Reception
се провежда в Москва, в Държавен Музей А. С. Пушкин,
на адрес: ул. Пречистенка, 12/2

на 22 септември 2005 г, от 18:30 ч.

The Moscow Golf & Luxury Travel Receptions - това са приеми, посветени на VIP-пътешествията и голфа. Престижните мероприятия се провеждат два пъти годишно и още с появата си доказаха, че са сред най-успешните туристически събития в Москва.

Голфът в Русия стремително завоюва популярност. Изхождайки от характера и традициите на голфа, той се приема като спорт за състоятелни хора. Разбирайки необходимостта и целесъобразността от създаване на специализирано мероприятие за хора от елита, през 2003 г. за първи път бяха организирани приемите Moscow Golf & Luxury Travel Receptions.

Главна цел на събитията стана организацията на елитния прием и срещите на международните специалисти по голф и VIP-туризъм cъс заинтересуваните от изключителните предложения и сервиз за руски и чужди клиенти. Към настоящия момент в тези престижни мероприятия участват над 80 компании от цял свят.

През 2005 година Московските Приеми, посветени на голфа и VIP-пътешествията, придобиват все по-голямо значение и престижност и поканата на подобни ексклузивни мероприятия се ползват с голямо търсене.

Провеждани отначало в луксозни московски хотели, от 2004 г. Moscow Golf & Luxury Travel Receptions се организират в историческите архитектурни паметници на руската столица, което подчертава състоятелността и ексклузивността на мероприятията.

Превъзходните подноси, разнасяни от сервитьорите, изисканите напитки и финни мезета, живата музика и декорирането на салона като голф игрище Indoor Golf Competition, създават най-благоприятна атмосфера за общуване, отдих и бизнес срещи.


За информация и подробности:
Mr Kim Waddoup
Mrs Liliya Gerasimova
Golf & Luxury Travel Reception
moscow@aigroup.ru
Tel.: +7 095 540 6723
Fax: +7 095 540 9831

Видяна общо: 451 рейтинг: 0.13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.