Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Отдых LEISURE 2007

Дата: 25.09.2007

Уважаеми колеги,

На основание плана за рекламна кампания на пазар Русия през 2007 г. е предвидено участие на България в международната туристическа борса LEISURE 2007 (25-28.09.2007, Москва, Русия), с информационен щанд, организирано от Държавната агенция по туризъм.

Изложението е най-голямото мероприятие през втората половина от годината на пазар Русия, организира се от фирма EUROEXPO и се явява официално мероприятие на федералната агенция по туризъм на Руската федерация.

През 2006 г. на него си дадоха среща над 930 фирми-изложителки от 60 страни (526 чуждестранни и 404 руски), работещи в областта на туризма. Със самостоятелни щандове участвуваха 36 министерства на туризма и туристически бордове. Посетителите на изложението бяха 53 924, като 83% от тях бе търговска публика.

Основните тематични раздели на LEISURE ’07 са зимен, летен туризъм, екскурзионни програми, делови пътувания, детски отдих, балнеолечебни и SPA & Wellness програми и др.

Пазар Русия е един основните за българския туристически продукт, като нараства интересът към балнеолечение, SPA & Wellness програми, зимна ваканция в България. Поради голямото значение на международното туристическо изложение Leisure 2007 за българския туристически пазар, България присъствува на него в последните пет години със самостоятелен щанд. През 2006 г. на българския щанд работиха 10 фирми.

Leisure ’07 е обогатило тематиката си и вече трета година периодът на изложението е обявен като “Седмица на професионалистите”, като в изложбения Крокус център през 2007 г. в рамките на тази седмица ще се проведат две специализирани туристически изложения MIBEX (Международная выставка индустрии MICE) и LUXURY LEISURE (Международная выставка эксклюзивного туризма).

В рамките на съпътстващите изложения ще се проведат  две конференции съответно: SPA & HELTH AT LEISURE и Инсентив, корпоративные мероприятия и событийный менеджмент: мировой и российский опыт.

Държавната агенция по туризъм организира български щанд на основното изложение Отдых/Leisure ’07, предвид обхвата на темите, които включват и темите на двете съпътстващи борси.

На българския щанд ще има обособен и SPA сектор с възможност за презентации и демонстрации на този продукт.

Моля, тези от вас, които биха желали да проведат такива демонстрации на щанда, да ми напишат в какво точно ще се състоят техните презентации, за да направим график на използуване на масажния сектор.

Ако някои колеги желаят да се включат в планираните томболи, които ще се провеждат всеки ден на българския щанд, с предметни награди и/или почивки в България, моля да ни информират за това предварително.

Графикът на презентациите и томболите ще бъде обявен на специални места на щанда.

Пакетът от документи за участие в LEISURE 2007 (25-28.09.2007, Москва, Русия) може да намерите на институционалния сайт на Държавната агенция по туризъм http://www.tourism.government.bg/ в рубриката „Покани”. Там ще получите информация за изложенията в страната и в чужбина, на които агенцията планира участие.

Моля, следете редовно сайта, за да сте сигурни, че не сте пропуснали информация, която би представлявала интерес за вас.

Пожелавам на всички успешен сезон и спорна работа!

Надявам се, че ще се срещнем на предстоящите изложения!

С уважение,

Катя Жекова

Държавна агенция по туризъм

тел.: 933 58 41

Видяна общо: 629 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.