Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Реклама 2008 - Москва

Дата: 11.11.2008

Уважаеми колеги,

Разполагаме за период 11.11.2008 – 14.11.2008 с квота места в хотел Вега 3* Москва, на цена за SGL / TWN Business 139 EUR per room. Напомняме, че в този период в экспо центр Красная Пресня се провежда международно изложение “РЕКЛАМА 2008” и с удоволствие предлагаме комплексно туристическо обслужване по време на изложението.

Делово посещение на РЕКЛАМА 2008 Москва
11 – 14.11.2008

XVI международно изложение РЕКЛАМА 2008 е най-голямото специализирано изложение в Русия и ОНД. През 2007 г. в изложението участваха на 344 фирми. С официални колективни експозиции бяха представени 23 държави, общо количество поситители – 19 888.

Ежедневно се появяват нови видове реклама и нови форми за нейното поднасяне. Международната специализирана изложба РЕКЛАМА неизменно реагира и предоставя възможност на изложителите да покажат, а посетителите-специалисти да видят всички новости на рекламния пазар, оригинални технологии и технически решения, нови материали и дизайнерски идеи, целия спектър на услуги в областта на маркетинга и PR, ефективни системи за реализация на стоки и услуги. Това, което Вие ще видите на "РЕКЛАМА" днес, утре ще бъде използвано в реалния бизнес.

Иложбата дава възможност на участниците и специалистите да обменят опит в производството и използването на рекрламни средства, преспективни технологии, да оценят нови разработки на руски и чужди фирми, стратегията и тактиката при провеждането на рекламни кампании.

Ние сме уверени, че "РЕКЛАМА" ще бъде изключително интересно за Вашите корпоративни клиенти. По-подробно можете да се запознаете с това изложение в сайта на
Аеротур ММ
на Реклама 2008 Москва.

Аеротур ММ – водещ туроператор по дестинация Русия и републиките на ОНД, официален представител на а/к Аерофлот и KD AVIA, предлага пълен пакет услуги по оформяне на руски входни визи.

Видяна общо: 625 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.