Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Международна трудова борса за медици, 20 май 2009, Варна

Дата: 20.05.2009

Събитието ще се проведе в сградата на Медицинския университет във Варна, ул. Марин Дринов 55, от 10:30 до 14:00 ч.

Борсата е организирана от Агенция по заетостта (АЗ), Централата за международно и специализирано посредничество - Германия, Службата за заетост и икономическо развитие - Финландия, и Европейската мрежа за услуги за заетост (EURES). На нея ще присъстват представители на две германски болници, частен германски посредник, предлагащ работни места в различни клиники, EURES съветници от Германия и Финландия, които ще провеждат интервюта с кандидатите за работа.

Лицата, желаещи да се явят на интервю, е необходимo да носят със себе си автобиография, мотивационно писмо и диплома за завършено образование съответно на немски и английски език. Основно изискване е много добро владеене на немски език за работа в Германия и английски за Финландия!

За Германия се търсят стажант-лекари за специализиране в неврология и анестезиология; травматология и ортопедична хирургия; в отделения за вътрешни болести, гастроентерология, кардиология, нефрология, хипертенсиология и диабетология; в обща съдова и визерална хирургия; вътрешна медицина и интервенционална ангилогия. Търсят се педиатър, акушеро-гинеколог, гериатрия, радиолог, обща/съдова хирургия (главен лекар), вътрешни болести. Медицински сестри са нужни в детско отделение (клиника по неонатология), в звено по анестезия, отделение по вътрешни болести (кардиология, гастроентерология и вътрешни болести), интензивно отделение, амбулаторна социална служба - грижа за възрастни хора, в домове за стари хора, в стационар, за нощна смяна - психосоматични и ортопедични проблеми и др. специализирани отделения в клиника.

За работа във Финландия се търсят ортопед за хирургия, общопрактикуващи лекари и медицински сестри.

Видяна общо: 917 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Международни борси | Международна трудова борса за медици, 20 май 2009, Варна
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.