Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Ромекспо

Дата: 25.03.2010

Пролетното туристическо изложение в Букурещ е в периода 25-28 март 2010 г., в най-големия панаирен център в Румъния - Ромекспо. На специализиран щанд фирмите ще имат възможността да участват с допълнителни рекламни материали, които ще се предлагат на посетителите.

Българо-румънската търговско промишлена палата (БРТПП) стартира проект "Каталог на българския туризъм", предназначен за румънски туристи. Целта на инициативата е да отговори на значително повишилия се през последните години интерес от страна на румънските туристи към България като атрактивна туристическа дестинация.

Включването на българските фирми в "Каталог на българския туризъм" става чрез електронна регистрация на интернет страницата на инициативата www.brcci.eu/bgtour. Крайният срок за регистрация е 20 февруари 2010 г.

Видяна общо: 979 рейтинг: 0.30

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.