Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

ХХII ИЗЛОЖЕНИЕ ДОМ ЕКСПО - Москва

Дата: 25.02.2010

ХХII международно специализирано изложение за имоти

DOMEXPO INTERNATIONAL - Москва

г. Москва, Гостиный двор, ул. Ильинка, д. 4, метростанция Площадь революции

Международното изложение за недвижимо имущество ДОМЕКСПО се осъществява при подкрепата на правителството на Москва (Комплекс по архитектура, строителство, развитие и реконструкция на града). Организационна подкрепа осъществява руската гилдия на посредниците (РГП).

От есента на 2008 г. московската международна изложба за имоти ДОМЕКСПО се провежда в два формата: DOMEXPO INTERNATIONAL и ДОМЭКСПО - РОССИЯ.

Мероприятието се организира два пъти годишно.

DOMEXPO INTERNATIONAL е уникална възможност за намиране на крайни купувачи, инвеститори или партньори за бизнес в Русия. През 2008 г., на 19-та международна изложба Домекспо са взели участие 392 чуждестранни компании, които са представили недвижимост от България, Испания, ОАЕ, САЩ, Австралия, Великобритания, Унгария, Германия, Египет, Канада, Кипър, Малта, Тайланд, Швейцария, Черна Гора, Турция, Панама, Гърция, Доминиканска република и много други.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ДОМ ЕКСПО

На DOMEXPO INTERNATIONAL ще бъдат представени жилищни комплекси, домове, квартири, апартаменти, курортна, бизнес и ексклузивна недвижимост. Представители на компаниите-участнички ще разкажат за процедурите и юридическите аспекти на сделките с имоти, данъчното облагане и получаването на жителство в различни държави по света. В бизнес-програмата на DOMEXPO INTERNATIONAL ще бъдат включени семинари относно текущото състояние и перспективи на развитие на международния пазар на имоти и презентации на нови проекти.

Видяна общо: 803 рейтинг: 0.25

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.