Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
Държава: 

VІ московско международно инвестинционно изложение

Дата: 12.03.2010

VІ московско международно инвестинционно изложение
12-13.03.2010

Място на провеждане: Т-модуль в ТЦ Тишинка

ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО

Московската международна инвестиционна изложба (Moscow International Investment Show) се провежда два пъти в годината от есента на 2007 г. В това мероприятие ще вземат участие 160 компании, представящи недвижимост в 40 страни. На изложбата може да се получит професионална консултация по въпросите на инвестирането,съвременни методи за съхраняване на капитала и управляване на финансите.

В рамките на изложбата в отделен павильон ще се проведе Салон на недвижимото имущество в България. Целта е установяване на преки контакти между потенциални инвестори, интересуващи се от българска недвижимост и строителни и инвестиционни компании от България.

В салона ще бъдат представени 50 експонента: жилищна недвижимост на морскиите и планинските курорти в България, недвижимост в балнеологическите курорти, голф курорти, строителни проекти в големите градове на България и бизнес имоти.

Видяна общо: 647 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Международни борси | VІ московско международно инвестинционно изложение
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.
почивки