Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

І Балкански СПА форум

Дата: 01.10.2010

Oт 1 до 3 октомври, 2010 г. ще се проведе Balkan SPA Summit - първата Балканска среща и изложение в сферата на СПА и уелнес индустрията за страните от Източна Европа и Югоизточния регион.

Събитието се организира с обединените усилия на трите СПА асоциации – Националната асоциация по СПА и уелнес туризъм (НАСТ), България; Turkish Association of SPA Thalasso and Health Resorts (TURKSPA), Турция; SPA Managers Club of Greece, Гърция, както и с подкрепата и любезното съдействие на Global SPA Summit и SPA Finder. Към тях допълнително се присъединиха Serbian Spas Association, Сърбия и Wellness & Fitness Association of Croatia, Хърватия.

Основната цел е да се постави едно ново начало за популяризиране и развитие на СПА и уелнес индустрията в балканския регион, с което да се спомогне страните от този регион да станат по-атрактивна и доходоносна туристическа дестинация.

Форумът ще се проведе в петзвездния хотел Thraki Palace Hotel & Conference Center, Александруполис, Гърция. Хотелът, една от големите инвестиции в Северна Гърция, е разположен на огромна площ и разполага с конферентен център за около 2200 участници - един от големите конферентни цетрове в Гърция. В началото на април се откри СПА & уелнес център на площ от 2400 кв.м. и с инвестиция от 5 милиона евро. По този начин хотелът се превърна в голям привлекателен център и идеално място за почивка и бизнес.

Sonia KOLTUKLIEVA
Managing Director&Editor-in-Chief
BULGARIA NEWS
www.bulgaria-news.bg
GSM: +359 887 766 756
GSM: +359 894 776 590
мейл:
koltuklieva@gmail.com
Secretary-General
Union of Investors in Tourism
www.bulgaria4you.org

Видяна общо: 1063 рейтинг: 0.33

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.