Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Passenger Terminal EXPO

Дата: 23.03.2010

Морските летища във Варна и Бургас, тяхното развитие и възможностите за туризъм по българското черноморско крайбрежие, ще бъдат представени по време на един от най-известните в света авиационни форуми, международното изложение Пътнически терминал (Passenger Terminal EXPO), което ще се проведе от 23 до 25 март в най-големия изложбен център в столицата на Европа - Брюксел.

Презентацията ще бъде направена от главният изпълнителен директор на Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД - Дирк Шусдзиара.

Екип на Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД ще се запознае с най-новите и модерни технологии и продукти в света, свързани с пътническите терминали и тяхното оборудване, с цел проучване възможностите за прилагането им в новите терминали, които в момента се проектират и предстои да бъдат изградени на летищата във Варна и Бургас.

Това е първо участие на нашите морски летища в престижното изложение.

Пътнически терминал е световноизвестно събитие, където всяка година се събират над 3 500 участници от различни авиокомпании, летища, авиационни власти и съпътстващия бизнес – общо представители на повече от 70 държави. То осигурява най-значимата възможност за авиационната индустрия – летища и авиокомпании да обсъдят важните теми на деня, както и за осъществяване на бизнес срещи в световен мащаб.

През трите си дни изложението ще събере на едно място директори на летища и авиокомпании, проектанти, инженери, представители на висшия мениджмънт от ключови фирми в индустрията, доставчици и купувачи от целия свят, които да споделят информация и обменят идеи за бъдещото развитие на авиационната индустрия.

Конферентната част ще се занимае с актуални за летищата и авиокомпаниите, и важни за бизнеса въпроси и решения, които ще помогнат на авиационната индустрия за преодоляване на настоящата глобална икономическа криза и постигане на по-високи нива на удовлетвореност на пътниците. Лекторите ще бъдат от международната асоциация за въздушен транспорт - ИАТА и представители от авиокомпании и летища.

Видяна общо: 692 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.