Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

The Nightclub & Bar Show - Лас Вегас

Дата: 12.03.2012

Предложение за посещение на изложението The Nightclub & Bar Show в Лас Вегас, Невада

Търговският отдел, при посолството на САЩ, съвместно с туроператор Ентърпрайс Травел организират посещение на официална бизнес делегация от България на едно от най-големите международни изложения в областта на дейностите, стоките и услугите за барове, нощни клубове, хотелски и ресторантски салони, пъбове, ресторанти, спортни бази и други.

Изложението, известно като The Nightclub & Bar Show (NCB)- ncbshow.com ще се проведе в Лас Вегас, Невада от 12 до 14 март, 2012.

The Night Club & Bar Convention and Trade Show 2012 е най-грандиозното международно събитие на което ще се представят стоки, услуги и технологии, свързани с питейната индутрия(алкохол, вино, бира), с хранителната индустрия, свързаните с тях декор/обзавеждане; средства за обезпечаване на сигурността и проверките за възрастова граница на посетителите; осветление и озвучаване; програмно обезпечаване на тези дейности; банкомати и други касови машини; хартиени и текстилни изделия за съответните дейности; уноформи и облекла; бар плотове, масички, меню формати и мого други.

На членовете на българската бизнес делегация, търговският отдел при посослството на САЩ ще предостави възможност за безплатен достъп до изложението, съдействие при реализирането на контакти с американски фирми, търсещи местни партньори, директни преговори на място, съпровод, превод, контакти с представители на департамента по търговия на САЩ, с представители на асоциациите, организатори и други.

За целта търговския специалист, от търговския отдел при посолството на САЩ в България - Уляна Канелли ще придружава бизнес делегацията.

Пакетната услуга от 1 900 Евро включва:

  • самолетен билет по маршрута София - Лондон - Лас Вегас - София
  • всички трансфери летище - хотел - изложбен център - хотел - летище
  • 5 нощувки в петзвезден хотел от 11 март до 16 март (настаняване в единични стаи е по предварителна заявка!)
  • безплатна регистрация на двете изложения
  • медицинска и туристическа застраховка

В пакетната цена не са включени:

  • онсулска такса за американска виза – 140$ (сумата не се възстановява при отказ на виза)
  • развлечения и екскурзии , входни такси за музеи

Указания за попълване на формулярите за явяване на виза интервю могат да се видят на страницата на посолството на САЩ bulgaria.usembassy.bg

Срок за записване – 20 януари 2012 година

За повече информация относно пътуването, детайлната програма и включване в групата: посолство на САЩ
тел.: 02 939 57 06
поща: Uliana.Kanelli@trade.gov
Силвана Младенова - изпълнителен директор на агенция Ентерпрайз Травел
Мобилтел: 0888 537 453

Видяна общо: 596 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.