Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Busworld Asia

Дата: 20.11.2012
Busworld Asia & Auto Guangzhou
Busworld Asia - най-голямото световно автобусно изложение за Азия

 

Busworld International, съвместно с Българска федерация за пътнически транспорт и ТА Ваканция ООД, Ви канят най-учтиво да се присъедините към бизнес делегация в Китай от 20 до 29.11.2012 г.

 

Busworld Asia - най-голямото световно автобусно изложение за Азия
 
Auto Guangzhou – най-голямото международно специализирано изложение в китайската автомобилна индустрия

 

Търговски панаир Busworld International тази година ще се комбинира с Auto Guangzhou – най-голямото международно специализирано изложение в китайската автомобилна индустрия.

И двете изложения са подкрепени от влиятелни организации, като Съвета за насърчаване на международната търговия (CCPIT), общинския народен съвет на Гуанджоу, регионални държавни комисии, браншови асоциации и федерации, както и групи от предприятия.

 

Очаква се огромен интерес.

 

По време на изложението може да се запознаете с последните новости в индустрията, да сключите директни договори за доставки, да станете представители на китайски фирми.

 

Повече подробности за изложението може да прочетете << ТУК >>.
 
Лили Христова - Ваканция ООД

Видяна общо: 456 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.